Παραπολιτικά

Η “Σιδηρά Κυρία” της Καλαμπάκας… βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Η Λίλα Μπαντέκα-Νάνη, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ σήμερα (… η πρώτη γυναίκα στην ιστορία) διακρίνεται πέραν όλων των άλλων γιατί τα λέει τα πράγματα ορθά-κοφτά και δεν μασάει τα λόγια της ποτέ.

 

Η αποκαλουμένη και “Σιδηρά Κυρία” της Καλαμπάκας σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις τη Δευτέρα είπε το… αυτονόητο, ότι “είναι αδύνατον να κατέβουν για δήμαρχοι όσοι εκδηλώνουν προθέσεις” γιατί και με απλά μαθηματικά να το δούμε… δε φτάνουν οι υποψήφιοι (… πάνω από 170 μαζί με τα Τοπικά Συμβούλια).

Η Μπαντέκα-Νάνη δήλωσε βεβαία πως οι δημότες του Δήμου Μετεώρων θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη “Δύναμη Ευθύνης”, “την παράταξη που άλλαξε το Δήμο μας δίνοντας προοπτική για το μέλλον”, επιβεβαιώνοντας πως ο επικεφαλής της Λευτέρης Αβραμόπουλος κινείται δυναμικά και “ήδη στελεχώνει το ψηφοδέλτιό μας”. Και όντως ο Αβραμόπουλος, πέρα από τη συμπαγή ομάδα της “Δύναμης Ευθύνης” ήδη έχει δώσει τα χέρια με ανθρώπους εγνωσμένου κύρους της Καλαμπάκας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη νέα, μεγάλη προσπάθεια για τις εκλογές του 2023…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης