Παραπολιτικά

Η σφαγή του Δράμαλη (… Χρ. Λάππας- Αρ. Μερεντίτης)

Κακό χωριό το… μικρό χωριό λέει ο λαός κι έτσι όπως συρρικνώθηκε ο χώρος της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα μοιραία δημιουργούνται γκρίνιες και «φασαρίες» από το πουθενά.

 

Στα Τρίκαλα, λες και έχουν σωθεί όλα τα άλλα προβλήματα, άνοιξε διάλογος έντονος από την περασμένη Παρασκευή και μετά τη δήλωση του Κώστα Κρεμμύδα ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. πρέπει να συνεργαστούν εκ νέου για να κερδίσουν τον Δημήτρη Παπαστεργίου το 2023, πιθανότατα ξανά με τον ίδιο επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο.

Ο Κρεμμύδας δέχθηκε ομαδικά πυρά από στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ., ωστόσο το πρωί της Τρίτης τον υπερασπίστηκε ο σοφός της παράταξης και ο άνθρωπος που του έδωσε ουσιαστικά το δαχτυλίδι της διαδοχής, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας.

«Είναι μονόδρομος η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝ.ΑΛ. στο Δήμο, από τη στιγμή που τα δυο κόμματα μόλις που φτάνουν το 40%» δήλωσε ο Χρήστος Λάππας στη Λέσχη 97,6 «πως θα κερδίσουν αλλιώς τον Παπαστεργίου; Όσο για τα πρόσωπα μακάρι να είχαμε τον… Πελέ και να τον κατεβάζαμε, αλλά δεν υπάρχει. Κι ύστερα για να ηττηθεί ο Παπαστεργίου θα πρέπει να τον ταυτίσουν με τον Μητσοτάκη, όπως έκαναν και μ’ εμένα και τον Βενιζέλο το 2013 και χάσαμε τις εκλογές».

Οι δηλώσεις Λάππα προκάλεσαν την αντίδραση του δικηγόρου Άρη Μερεντίτη ο οποίος παρενέβη και είπε ότι «ασφαλώς και δε θα συνεργαστούμε με την… ουρά του Καμμένου και μ’ αυτούς που μας έλεγαν Γερμανοτσολιάδες, που έκλεισαν την τράπεζες, που έφεραν το Νόμο Παππά κλπ.».

Ανταπάντησε ο Χρήστος Λάππας λέγοντας σκωπτικά «δε ξέρω τι έχει πάθει ο Άρης και έχει τέτοια ένταση με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως η μητέρα του που κάνει συνέχεια παρεμβάσεις εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 

Σε τέτοιο κλίμα ο Κώστας Κρεμμύδας συγκαλεί “παράταξη” την επόμενη Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Δύσκολες καταστάσεις…

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης