Παραπολιτικά

Η τακτική Λιούτα για επανεκλογή του στη Βουλή

Η παρουσία Λιούτα στη Βουλή αυτά τα 3 χρόνια χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, συνέπεια και χαμηλούς τόνους. Πάνω σε αυτό το τρίπτυχο στήνει το αφήγημά του για τη μακρά προεκλογική περίοδο που ήδη διανύουμε.

 

Ο Σάκης Λιούτας εκλέχτηκε 2ος βουλευτής Τρικάλων το 2019,  με 10.069 ψήφους. Ο ίδιος πατώντας σε αυτή τη βάση φιλοδοξεί να αυξήσει την επιρροή του, δεδομένου ότι η Ν.Δ. δείχνει να κρατάει δυνάμεις στο Νομό μας. Στα ατού του Λιούτα είναι ότι διατηρεί τους πυρήνες του σε κάθε περιοχή. Καταγράφει μεγάλη δύναμη στην περιοχή της Πύλης, αλλά και της Φαρκαδόνας απ’ όπου κατάγεται, ενώ έχει ισχυρές συμμαχίες στην Καλαμπάκα. Θέλει να μπει ακόμη πιο δυνατά στην πόλη για να εξασφαλίσει την άνοδό του.

Στηρίζει την Κυβερνητική πολιτική, υπέρμαχος της στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ειδικά σ’ αυτή τη περίοδο της κρίσης, είναι απ’ αυτούς που πιστεύουν στον Μητσοτάκη και στις τομές που επιχειρεί. Κινείται ήδη μεθοδικά με φόντο τις κάλπες επιχειρώντας νέα ανοίγματα και νέες συμμαχίες. Με στόχο την επανεκλογή και στη νέα Βουλή. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης