Παραπολιτικά

Η Χαρά Ξάνθη φέρνει… ανατροπές στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Τρίκαλα

Η υποψηφιότητα της εντυπωσιακής δημοσιογράφου-με εσωτερική μεταγραφή μάλιστα από την Ανατολική Αττική- δημιουργεί νέα δεδομένα στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος στα Τρίκαλα. Δίνει σε αυτό γυναικεία χάρη και δυναμική, ενώ φιλοδοξεί να καλύψει το κενό  στην επαρχία Καλαμπάκας απ’ όπου και κατάγεται

 

Νέα γυναίκα, μόλις 43 ετών, η Χαρά Ξάνθη με σπουδές στη δημοσιογραφία και στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, έχει καταγράψει μια σημαντική διαδρομή σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα στην Αθήνα, διατηρεί εκπομπή στα «Παραπολιτικά FM», αρθρογραφεί και έχει συντονίσει σειρά εκπομπών με θέματα πολιτιστικής πολιτικής από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ακούστε ΕΔΩ  την εκπομπή της στο ραδιόφωνο. Από το 2015 είναι ενεργό μέλος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ και μέλος του Μητρώου Στελεχών.

Το 2019 πολιτεύτηκε για πρώτη φορά με τη Ν.Δ., στην “αρένα” της Ανατολικής Αττικής, μιας από τις δυσκολότερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις και χάνοντας την εκλογή της για μερικές εκατοντάδες ψήφους. Στα Τρίκαλα πυκνώνει τις επαφές της, περιοδεύει στα χωριά και καλλιεργεί νέες συμμαχίες. Είναι περιττό να πούμε ότι έχει τη σαφή στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης