Παραπολιτικά

Θεωρίες συνωμοσίας στην Καλαμπάκα. Μυστική συνάντηση Αλέκου-Τόλη

Καθώς διανύουμε τις πρώτες μέρες της εκλογικής χρονιάς του 2023 στην Καλαμπάκα βρίσκονται σε εξέλιξη ζυμώσεις με φόντο το Δημαρχείο της πόλης.

 

Η τελευταία εξέλιξη σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr θέλει να έγινε μυστική (… όσο μπορεί να είναι μυστική) συνάντηση του δημάρχου Θοδωρή Αλέκου με τον φιλόδοξο υποψήφιο δήμαρχο της κεντροαριστεράς Κώστα Τόλη και διερεύνηση των προθέσεων του καθενός. Αν και το αρχικό σενάριο ήθελε τον Αλέκο να αποσύρεται τον Μάιο υπέρ Τόλη, φαίνεται πως επιλέχθηκε άλλη τακτική και να προχωράνε και οι δυο σε κάθοδο με στόχο τη συνεργασία στη… δεύτερη Κυριακή (… αν υπάρξει!). Τα επιτελεία των φαίνεται να μην υπολογίζουν τον Σωτήρη Παπαχρήστο εκτιμώντας πως θα πάρει χαμηλά ποσοστά. Ο Παπαχρήστος ωστόσο ήδη έχει ανακοινώσει σημαντικές υποψηφιότητες και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία.

Ιστορικά πάντως στην Καλαμπάκα όποτε κατέβηκαν δυο υποψήφιοι από τον ίδιο χώρο… έχασαν. Στην αντίπερα όχθη, της κεντροδεξιάς, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος κινείται μόνος του, έχοντας κατακτήσει σε πρώτη φάση τον “αέρα νίκης”. Έχει συμμαχήσει με τον Μπουτίνα και έχει απορροφήσει τους περισσότερους υποψήφιους του Παπαμιχαήλ που μοιάζει σχεδόν αδύνατο να κάνει συνδυασμό (σ.σ. χρειάζονται περισσότεροι από 90 υποψήφιοι).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης