Παραπολιτικά

Καρφιά και από Οικονόμου για Καϊλή

Η Εύα Καϊλή ήδη έχει τεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ και τα πυρά εναντίον της έρχονται από πολλά στελέχη του κόμματος.

 

Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Οικονόμου ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει:

“Εδώ και μήνες η κ.Καϊλή έχει λάβει πολύ συγκεκριμένες θέσεις που έχουν αγεφύρωτες αποστάσεις και διαφοροποιήσεις από το ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις και τις αξίες που αυτό εκφράζει.
· Αρχικά, εντός 24ώρου από τη μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο τέλος Ιουλίου για απόπειρα εγκατάστασης του Predator, η κ. Καϊλή βγαίνει και λέει, πριν καν το πει η ΝΔ, ότι οι υποκλοπές συνηθίζονται και συμβαίνουν παντού, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα.
· Αργότερα, στο τέλος Αυγούστου, η κ. Καϊλή, σε αγαστή αρμονία με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τη ΝΔ και το Μέγαρο Μαξίμου, εμποδίζει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και την Εξεταστική Επιτροπή PEGA, να εξετάσουν το ζήτημα.
· Τελευταία στο τέλος Νοεμβρίου, στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκφωνεί ύμνους για το <φιλελεύθερο Κατάρ> όταν όλη η Ευρώπη και όλη η υφήλιος μιλά για μία αδιαφανή ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και, το κυριότερο, για μία συστηματική εγκληματική παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων στη χώρα αυτή.
· Ενδιαμέσως είχε ψηφίσει για γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Κόμματος.
Λογικότατα ο Πρόεδρος ενημέρωσε την Πρόεδρο της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτιά μας μετά από αυτές τις επιλογές που δείχνουν ότι λειτουργούσε ως ένας δούρειος ίππος, ένας βραχίονας της Νέας Δημοκρατίας, στην παράταξή μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και συνολικά στον χώρο μας.
Τέτοιες συμπεριφορές, όπως αυτές της κ.Καϊλή, προσβάλουν το ΠΑΣΟΚ, τους ψηφοφόρους του αλλά και την χώρα και την πολιτική.
Η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα επιβάλλεται ναι είναι μηδενική”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης