Παραπολιτικά

Καρφιά Παπαστεργίου για τις περιφερειακές εκλογές (ηχητικό)

Με σαφή… επιθετική διάθεση ο δήμαρχος Τρικκαίων μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν να μεταπηδάει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2023.

Με αφορμή δε και τη χθεσινή τοποθέτηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού ότι ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού του, για τέταρτη συνεχόμενη φορά (διαβάστε και ακούστε ΕΔΩ), ο Δημήτρης Παπαστεργίου είπε σκωπτικά στην Λέσχη 97,6 ότι «κάποιοι έχουν πολλή αγωνία… οι πολίτες όταν ακούνε ανθρώπους να συζητάνε για τις επόμενες εκλογές θα σχηματίσει την αίσθηση ότι αυτοί οι τύποι που συζητάνε γι’ αυτό δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας».

Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα

ΑΞΙΖΕΙ: Πάντως η συζήτηση για το αν ο Παπαστεργίου θέλει να μεταπηδήσει στην Περιφέρεια άνοιξε από τον στενό συνεργάτη του ιδίου, προέδρου της ΔΕΥΑΤ, Κίτσου Αναστασίου ο οποίος δήλωσε ότι «ο Παπαστεργίου αν κατέβει για περιφερειάρχης θα πάρει 70%» (ΕΔΩ).

Κύκλοι δε του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού σημειώνουν ότι «εμείς δεν ανοίξαμε καμία κουβέντα και ούτε επιχειρήσαμε, ούτε επιχειρούμε εισπήδηση σε ξένη αρχή. Για εμάς μιλάει το έργο μας. Οι Θεσσαλοί έχουν και γνώση και μνήμη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης