Παραπολιτικά

Καταπέλτης ξανά ο Σιμορέλης για την Κυβέρνηση (ηχητικό)

Καταπέλτης κατά της Κυβέρνησης υπήρξε σε μια ακόμη δημόσια τοποθέτησή του ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Σιμορέλης.

 

Μιλώντας στο Ράδιο Ζυγός και στους δημοσιογράφους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, στάθηκε στα μεγάλα και δισεπίλυτα προβλήματα της καθημερινότητας, «στα οποία» όπως είπε «η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύσεις». Έφερε ως παράδειγμα το θέμα της επιστρεπτέας προκαταβολής «που ζητάει πίσω τώρα η κυβέρνηση από τους ελευθέρους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αγρότες και κτηνοτρόφους, την ίδια ώρα που όλοι αυτοί δίνουν τιτάνιο αγώνα να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους. Θα πρέπει να γίνει ένα γενναίο κούρεμα όλων αυτών των χρεών και οι επιστρεπτέες να γίνουν μη επιστρεπτέες, αλλιώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν. Ήδη ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε πως όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα προχωρήσει σε ρύθμιση χρεών για να υπάρξει οικονομική ελάφρυνση των πολιτών».

 

Ο Χρήστος Σιμορέλης δε δίστασε να μιλήσει και για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα λέγοντας πως είναι θετικό το ζωηρό ενδιαφέρον στελεχών και προεξοφλώντας πως περί τα τέλη του μήνα να ανακοινωθεί το «ψηφοδέλτιο νίκης».

Όσον αφορά τις πρόωρε εκλογές ο Χρήστος Σιμορέλης εκτίμησε πως «ο Μητσοτάκης τις ανέβαλλε, γιατί έχει στα χέρια του κρυφές δημοσκοπήσεις που τον βγάζουν δεύτερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ Θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές και  το ΠΑΣΟΚ θα έρθει από μόνο του να συνεισφέρει στον σχηματισμό μιας προοδευτικής κυβέρνησης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης