Παραπολιτικά

Καταπέλτης ο Σιμορέλης για την Κυβέρνηση (video)

Σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση και στην πολιτική που αυτή ακολουθεί άσκησε για ακόμη μια φορά ο Χρήστος Σιμορέλης. Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της TRT και στη δημοσιογράφο Άρτεμις Καλαμογιώργου, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “η Νέα Δημοκρατία ζημιώνει τη χώρα όσο βρίσκεται στην κυβέρνηση. Ακόμη και σε διεθνές επίπεδο πρόκειται για επικίνδυνη κυβέρνηση που εισπράττει από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ μόνο … τσάι και συμπόνια”.

Όλα αυτά” είπε ο Χρήστος Σιμορέλης “έρχονται να δέσουν σετάκι με την ακρίβεια γιατί από την άλλη πλευρά αυτή η ένταση τον συμφέρει τον Τούρκο πρόεδρο ώστε να πουλάει πατριδοκαπηλία γιατί έχει πολλά προβλήματα και πολιτικά και οικονομικά, αλλά έχω την εντύπωση οτι αυτή την ένταση πάει να την εκμεταλλευτεί και η κυβέρνηση και με την ένταση που γίνεται στα πανεπιστήμια φοβάμαι οτι η κυβέρνηση πετάει την μπάλα στην εξέδρα. θέλει να φύγει αυτό το αδιέξοδο γιατί είναι κολλημένη στον τοίχο. Τα νοικοκυριά δεν αντέχουν πλέον, οι πολίτες δεν αντέχουν πλέον. Είμαστε πρωταθλητές και στην ακρίβεια και στο ρεύμα”.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα τόνισε πως  «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πανέτοιμος για τη μάχη των εκλογών, οι οποίες πιθανότατα θα διενεργηθούν το φθινόπωρο. Θα είναι μάλιστα πρώτο κόμμα και  θα υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας όλων των προοδευτικών δυνάμεων». 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης