Παραπολιτικά

Κι ο Παπαδόπουλος πήρε έκτακτο βοήθημα 300 €!

Στους βουλευτές που πήραν το ποσό των 300 ευρώ ως χαμηλοσυνταξιούχου συγκαταλέγεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 παραδέχθηκε ότι του πιστώθηκε το έκτακτο βοήθημα το οποίο και επέστρεψε, αποδίδοντας το στην αδυναμία του ελληνικού συστήματος να κάνει διασταυρωμένους ελέγχους.

Ο Σ. Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

‘Όταν έμαθα για το Μάκη Μπαλαούρα άνοιξα το λογαριασμό μου και είδα ότι μου είχε πιστωθεί το επίδομα. Αιτία για όλο αυτό είναι η αδυναμία του ελληνικού συστήματος να κάνει διασταυρωμένους ελέγχους.  Ακόμα και το ίδιο το σύστημα εξαρτάται από το πως εφοδιάζεται, αν δεν αναγνωρίζει ότι κάποια άτομα είναι βουλευτές ή έχουν άλλα εισοδήματα τότε τους έβγαλε ότι έπρεπε να παίρνουν το βοήθημα.

Επικοινώνησα κατευθείαν με τον Τάσο Πετρόπουλο και φυσικά επέστρεψα το επίδομα. Θα πρέπει να μπούμε στο σύστημα της ηλεκτρονικής εποχής ώστε να βλέπουμε αυτόματα ποιοι δικαιούνται τα επιδόματα και τα βοηθήματα, τα οποία δυστυχώς γίνονται ακόμα σε αργούς ρυθμούς. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει πολλά ακόμη για να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, αυτά είναι τα ζητήματα της δοκιμασίας μας και η ευθύνη τώρα είναι σε μας , δεν θα χουμε καμιά δικαιολογία αν δεν τα κάνουμε.’

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης