Παραπολιτικά

“Κλειδώνει” ο Ηλιάδης για υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων

Επιστροφή στην υποψηφιότητα του Γιώργου Ηλιάδη για το Δήμο Τρικκαίων από το τοπικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο φαίνεται να εγκαταλείπει κιόλας την προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ “ελλείψει συνεννόησης”.

 

 

Οι εξελίξεις το τριήμερο που πέρασε ήταν ραγδαίες μετά και την επίσημη αποχώρηση του Αχιλλέα Οικονόμου (ΕΔΩ). Η αρχική σκέψη να ηγηθεί ψηφοδελτίου ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης δεν προχώρησε καθώς ο δεύτερος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Γιώργος Ηλιάδης μετά την πρώτη κρούση έδειξε να το σκέφτεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε ευρεία συνάντηση στο γραφείο του παρουσία της Σούλας Μερεντίτη, του Άρη Μερεντίτη, της Λώρεν Κασσοπούλου, του Αχιλλέα Μανούρα, ενώ πέρασαν και στελέχη όπως η δημοτική σύμβουλος Βούλα Βότσιου, ο Βαγγέλης Αγγελάκης κ.α..

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και το 90% των υποψηφίων που ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Οικονόμου την περασμένη Δευτέρα (ΕΔΩ) απάντησαν ήδη θετικά να συμμετάσχουν στην προσπάθεια με τον Γιώργο Ηλιάδη επικεφαλής και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση και επίσημες ανακοινώσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης