Παραπολιτικά

Λύση Τριγώνη για υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων

Ραγδαίες εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά δρώμενα των Τρικάλων μετά το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας του Αχιλλέα Οικονόμου (ΕΔΩ), το οποίο τον οδηγεί και στην αποχώρηση από τη διαδικασία. Πιθανότατα ως τη Δευτέρα θα εκδώσει και ο ίδιος σχετική επίσημη ανακοίνωση.

 

Για να συζητήσουν τα νέα δεδομένα συναντήθηκαν χθες το βράδυ στελέχη τα οποία είχαν συμφωνήσει να κατέλθουν μαζί του ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συζήτησαν ποιος θα μπορούσε να τεθεί νέος επικεφαλής. Στη συνάντηση παρέστη και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας στον οποίο προτάθηκε να κατέβει εκ νέου ως επικεφαλής, με μια ομάδα νέων παιδιών από πίσω, κάτι που ο ίδιος απέκλεισε αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ως υποψήφιος σύμβουλος σε μια προσπάθεια νέων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο επικρατέστερος για να τεθεί επικεφαλής είναι ο Γιάννης Τριγώνης, γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ σήμερα, ενώ προτάθηκαν ακόμη τα ονόματα του Στέφανου Βαβύλη, ο οποίος είναι διστακτικός, και του Γιώργου Ηλιάδη εκ νέου. Ο Σάκης Ξάφος, που εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση, επέμεινε ότι πρέπει να υπάρξει ευρύτερη συζήτηση και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει λόγο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι τελικές επαφές και πιθανόν ακόμη και τη Δευτέρα να επισημοποιηθεί η κάθοδος Τριγώνη (… πλην συνταρακτικής έκπληξης).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης