Παραπολιτικά

Μάχη στα… σοσιαλιστικά χαρακώματα της Καλαμπάκας!!!

Ένταση μεγάλη επικρατεί στην Καλαμπάκα ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 και βρίσκεται σε εξέλιξη μάχη χαρακωμάτων με ισχυρή παρουσία και συμμετοχή πρώην δημάρχων.

 

Η μάχη μαίνεται στα… σοσιαλιστικά χαρακώματα και αναζωπυρώθηκε μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή, εκεί όπου ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. και πρώην στενός συνεργάτης του Θοδωρή Αλέκου, ο Σωτήρης Παπαχρήστος, πέτυχε περηφανή νίκη καταφέρνοντας να κερδίσει-με δικά του στελέχη- την Τοπική Καλαμπάκας.

Η μάχη γίνεται για το ποιος τελικά θα πάρει το χρίσμα του “προοδευτικού υποψηφίου δημάρχου” στις επερχόμενες εκλογές και μάλιστα υπάρχει και εμπλοκή και πρώην δημάρχων και συνοδοιπόρων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr στο ένα μπλοκ που στηρίζει Αλέκο έχει ενεργή συμμετοχή πια, και δημόσια μάλιστα εδώ και μερικές εβδομάδες, ο τέως δήμαρχος Αντώνης Πινιάρας. Μ’ αυτό το μπλοκ φαίνεται να έχει συνταχθεί και ο πάλαι ποτέ δήμαρχος Καστανιάς και νυν διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μετεώρων Κώστας Τόλης που… θέλει και δε θέλει να κατέβει για δήμαρχος Μετεώρων.

Στο έτερο μπλοκ που στηρίζει Παπαχρήστο, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η “αλεπού των Μετεώρων”, επίσης πρώην δήμαρχος και μέγας εκλογολόγος, Τάκης Σακελλαρίου. 

Η μάχη μαίνεται και θα έχει ενδιαφέρον τελικά να δούμε ποιος θα ενώσει καταφέρνοντας να έχει στήριξη και από ΠΑΣΟΚ και από ΣΥΡΙΖΑ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης