Παραπολιτικά

Μέλος σε επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών ο Σταύρος Τραγάνης

Με απόφαση του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη ο Τρικαλινός οικονομολόγος ορίστηκε μέλος της Επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών με αντικείμενο τη διαχείριση προβλημάτων και τη καλύτερη ενημέρωση των φορέων της αγοράς.

 

 

1. Μαριάννα Ηλιοκαύτου, υπάλληλος με βαθμό Α’, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο Γραφείο του
Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ως Πρόεδρο.

2. Χρήστο Μπουράνη, υπάλληλος με βαθμό Α’, του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής,

3. Ηρακλή Κόλλια, υπάλληλος με βαθμό Α’, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετούν στο ως άνω Γραφείο.

4. Χρήστο Κουτσούκο, υπάλληλος με βαθμό Α’, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, αναπληρωτή Προϊστάμενο στο Ε’ Τμήμα – Κωδικοποίησης της Νομοθεσίας της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

5. Αντώνιος Ντίνος, υπάλληλος που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ελεγκτικών Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας της Α.Α.Δ.Ε., με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Γκαραβέλα, υπάλληλο που υπηρετεί στη ίδια Διεύθυνση.

6. Μαγδαληνή Κορδώνη, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Επιχειρησιακών Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε., με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Καστανά, υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής.

7. Δημήτριο Ίσαρη, Λογιστής – Φοροτεχνικός, με αναπληρωτή τον Χρήστο Κρίγκα.

8. Σταύρο Τραγάνη, Λογιστής – Φοροτεχνικός, με αναπληρωτή τον Απόστολο Μολιώτη, Λογιστή – Φοροτεχνικό.

9. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Λογιστής – Φοροτεχνικός, με αναπληρώτρια τη Σοφία Γκλιάτη, Λογίστρια – Φoροτεχνικό, ως εκπρόσωποι Λογιστές-Φοροτεχνικοί του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

10. Παναγιώτη Βρουστούρη του Κωνσταντίνου, Ορκωτόw Ελεγκτής Λογιστής, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Θεοδωρακόπουλο του Αντωνίου, Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή, αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Λογιστικών και Ελεγκτικών Θεμάτων, Μελετών και Υποστήριξης Ποιοτικών Ελέγχων της Ε.Λ.Τ.Ε.

11. Κωνσταντίνο Νιφορόπουλο του Ιωάννη, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Βασίλειο Τσώκο του Ευαγγέλου, Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Ελεγκτικών Θεμάτων και Υποστήριξης Ποιοτικών Ελέγχων της Ε.Λ.Τ.Ε.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης