Παραπολιτικά

«Μένουμε Ευρώπη» για τη Μαρίνα Κοντοτόλη

Η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που έχουν επιλεγεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλη τη χώρα, να είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, σηματοδοτώντας το άνοιγμα στην κοινωνία αφενός και τη στροφή στον ρεαλισμό, σε ένα Κράτος Δικαίου και ίσων ευκαιριών.

 

Η Κοντοτόλη ανταποκρίνεται, δεν περιορίζεται σε «φλύαρες» εμφανίσεις, αλλά επιδιώκει την ουσία, την επαφή με τον πολίτη, την ανάπτυξη πραγματικής σχέσης μαζί του. Παραμένει ανοιχτή σε προτάσεις, σε ακούσματα, σε αγωνίες…

Κάπως έτσι, μέσα στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών, βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες βράδυ στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα με θέμα «Μένουμε Ευρώπη;… Υποκλοπές, δικαιώματα και Κράτος Δικαίου». Στη συζήτηση συμμετείχαν οι Καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ιφιγένεια Καμτσίδου και Ξενοφών Κοντιάδης, ενώ τον συντονισμό είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Ανδρέας Τάκης.

«Το Κράτος Δικαίου είναι σήμερα το μεγάλο ζητούμενο» λέει η Μαρίνα Κοντοτόλη στο trikalavoice.gr «και αυτό οφείλουμε να προασπίσουμε, να κάνουμε ο καθένας και  καθεμία από τη πλευρά του ό,τι πρέπει για να νιώσει ο πολίτης ασφαλής, σε ένα περιβάλλον που παρέχει ασφάλεια και δίνει προοπτική για το μέλλον».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης