Παραπολιτικά

ΜΑΖΙ… για τη Βουλή, Μαρίνα-Ραγκούσης

Θέμα ολίγων εβδομάδων είναι η προκήρυξη των εκλογών, πιθανότατα για την 18η Σεπτεμβρίου. Στο Μαξίμου βρίσκονται σε προεκλογικό πυρετό προχωρώντας σε μαζικές παροχές και… νέα επιδόματα (… για τα οποία κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, φευ…). Και στα Τρίκαλα τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε παράταξη μάχης.

 

Το 2019 η Ν.Δ. είχε “γράψει” στην εκλογική μας περιφέρεια 44.4% και είχε εκλέξει τρεις βουλευτές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με 29.54% έναν βουλευτή. Και στα δυο κόμματα τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα και οι υποψήφιοι ρίχνονται ήδη στη μάχη. Στον ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνει με αξιώσεις στο ψηφοδέλτιο και έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη Βουλή είναι η Μαρίνα Κοντοτόλη, νέα και πετυχημένη επιχειρηματίας, με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μέλος δε του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων ήδη από το 2018.

Όπως έχει αποκαλύψει το trikalavoice.gr έχει ξεκινήσει γύρο επαφών κυρίως με τους πολίτες, αλλά και θεσμικούς παράγοντες-αν και κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις κινήσεις της. Σταθερά δίπλα της ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος στηρίζει διακριτικά την προσπάθειά της, ενώ και ο ίδιος περνάει αρκετές μέρες της εβδομάδας στα Τρίκαλα. Διακρίνονται μαζί, σε χαρακτηριστική φωτογραφία του trikalavoice.gr, σε… πρωινό καφέ, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και τι λέει η Κοντοτόλη για τις εκλογές που έρχονται; “Καλούμαστε να κρίνουμε το παρόν της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και Ν.Δ. και οι πολίτες να δουν αν το εισόδημά τους αυξήθηκε, αν ο μισθός και η σύνταξη επαρκεί, αν τα νέα παιδιά τους βρίσκουν πολλές και καλές δουλειές, αν αντιμετωπίστηκε σωστά η πανδημία κλπ.”… 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης