Παραπολιτικά Ροή

“ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. Πόσους συμβούλους βγάζει ο Παπαστεργίου, χωρίς αυτοδυναμία

trikalavoice.gr

Χάνονται έως και 10 έδρες, εάν δεν επιτευχθεί η νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Η κάθοδος εφτά συνδυασμών δημιουργεί νέα δεδομένα και κάνει το στόχο της αυτοδυναμίας εξαιρετικά δύσκολο (… όχι όμως και ανέφικτο). Ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου έχει ένα σαφές, σαφέστατο προβάδισμα και θα την διεκδικήσει την αυτοδυναμία… μέχρις εσχάτων.

Αν ωστόσο δεν επιτευχθεί;… Τότε θα γίνει η… «σφαγή των δημοτικών» συμβούλων καθώς χάνονται τουλάχιστον 7-10 έδρες, από τις 27 που έχει σήμερα η «Επανεκκίνηση».

Συγκεκριμένα και με μια προβολή που κάνει το trikalavoice.gr  εάν ο συνδυασμός Παπαστεργίου περιοριστεί στα ποσοστά του 2014 (38%) και ίσως λίγο παραπάνω (40%) θα εκλέξει 18 δημοτικούς συμβούλους . Εκτιμάται ότι θα βγάλει 6 έδρες από τους περιφερειακούς Δήμους και 12 μέσα από τα Τρίκαλα-όπου σήμερα έχει 20!!!…

Εάν επιβεβαιωθεί η τάση για άνοδο-που είναι αναμενόμενη- και αγγίξει το 45%, τότε οι έδρες που θα βγάλει θα είναι 20 συνολικά – 6 περιφερειακά και 14 μέσα από τα Τρίκαλα.

Η μάχη γίνεται εξαιρετικά δύσκολη για εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, πρώην και νυν αντιδημάρχους, αλλά και για δυνατούς υποψηφίους που κατέρχονται ως υποψήφιοι. Μάχη… μέχρις εσχάτων, αλλιώς…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης