Site icon TrikalaVoice

“ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. Πόσους συμβούλους βγάζει ο Παπαστεργίου, χωρίς αυτοδυναμία

trikalavoice.gr

Χάνονται έως και 10 έδρες, εάν δεν επιτευχθεί η νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Η κάθοδος εφτά συνδυασμών δημιουργεί νέα δεδομένα και κάνει το στόχο της αυτοδυναμίας εξαιρετικά δύσκολο (… όχι όμως και ανέφικτο). Ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου έχει ένα σαφές, σαφέστατο προβάδισμα και θα την διεκδικήσει την αυτοδυναμία… μέχρις εσχάτων.

Αν ωστόσο δεν επιτευχθεί;… Τότε θα γίνει η… «σφαγή των δημοτικών» συμβούλων καθώς χάνονται τουλάχιστον 7-10 έδρες, από τις 27 που έχει σήμερα η «Επανεκκίνηση».

Συγκεκριμένα και με μια προβολή που κάνει το trikalavoice.gr  εάν ο συνδυασμός Παπαστεργίου περιοριστεί στα ποσοστά του 2014 (38%) και ίσως λίγο παραπάνω (40%) θα εκλέξει 18 δημοτικούς συμβούλους . Εκτιμάται ότι θα βγάλει 6 έδρες από τους περιφερειακούς Δήμους και 12 μέσα από τα Τρίκαλα-όπου σήμερα έχει 20!!!…

Εάν επιβεβαιωθεί η τάση για άνοδο-που είναι αναμενόμενη- και αγγίξει το 45%, τότε οι έδρες που θα βγάλει θα είναι 20 συνολικά – 6 περιφερειακά και 14 μέσα από τα Τρίκαλα.

Η μάχη γίνεται εξαιρετικά δύσκολη για εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, πρώην και νυν αντιδημάρχους, αλλά και για δυνατούς υποψηφίους που κατέρχονται ως υποψήφιοι. Μάχη… μέχρις εσχάτων, αλλιώς…

Exit mobile version