Παραπολιτικά

Με Ηλιάδη στο Προεδρείο, ξεκίνησε το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (φώτο)

Με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι εργασίες του 11ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο Γιώργος Ηλιάδης, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και προνομιακός συνομιλητής της προέδρου του κόμματος, εκλέχτηκε στο Προεδρείο του Συνεδρίου, γεγονός που αποτελεί υψίστη τιμή.

Το συνέδριο τελείται σε… περίεργα τεταμένο κλίμα, με δεδομένο ότι οι αποφάσεις της Φώφης Γεννηματά αμφισβητούνται πλέον ευθέως. Η ίδια δε σήκωσε το γάντι.

«Είναι ένα συνέδριο με ανοιχτές πόρτες» επεσήμανε στην ομιλία της «δεν θα γίνουμε ελκυστικοί στους πολίτες αν δεν πάρουμε την απόφαση ενωμένοι να διεκδικήσουμε. Συνειδητά ανέχτηκα τις επιθέσεις και τους δημόσιους χαρακτηρισμούς. Σε όλη μου τη διαδρομή θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία αυτής της παράταξης. Ζητώ να δουλέψουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς με όλες τις απόψεις που κατατίθενται στα όργανά μας. Είναι και ευθύνη μου ως πρόεδρος να πω ότι με τη λήξη του συνεδρίου και της αποφάσεις του, η περίοδος εσωστρέφειας κλείνει οριστικά. Μηδενική ανοχή στην εσωστρέφεια, τη μιζέρια και την υπονόμευση. Όποιος διαφωνεί να το πει καθαρά. Κι ας αρθρώσουν επιτέλους έναν ουσιαστικό αντίλογο. Όποιος δεν πιστεύει ότι δεν πρέπει να σταματήσει ο ετεροπροσδιορισμός του κόμματος μας, να βγει να το πει. Όποιος πιστεύει ότι το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία, να βγει αύριο να το πει. Κι ας επιδιώξει η άποψη του να γίνει πλειοψηφική σε αυτό το κόμμα».

«Όποιος θέλει να ηγηθεί της παράταξης» κατέληξε η Φώφη Γεννηματά «έχουμε Συνέδριο το 2021, θα είμαι εκεί και θα τον περιμένω», καλώντας όσους έχουν απόψεις και φιλοδοξίες να βγουν κατά τη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, όπου θα γίνουν οι ομιλίες και να το πει.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης