Παραπολιτικά

Με… Παππά και με κουμπάρο ο ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Τρικκαίων

Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής και μέλος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών για το δήμο Τρικκαίων» Κώστας Παππάς δήλωσε στη Λέσχη 97,6:

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, και η νομαρχιακή του και τα όργανα του να αναλάβουν μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας αυτοδιοικητικής κίνησης για τον Δήμο Τρικκαίων. Πρόκειται για μια συλλογική απόφαση και σ’ αυτή την Πρωτοβουλία που έχει βγάλει και την ιδρυτική της διακήρυξη, συμμετέχουν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκίνησε η προσπάθεια να διευρυνθεί αυτή η προσπάθεια και με άλλους πολίτες που θα συμφωνήσουμε το πλαίσιο αρχών μας. Και αρχές Νοεμβρίου θα υπάρξει μια ανοιχτή κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, και από αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσει να έρθει σε επαφή και με άλλες αυτοδιοικητικές κινήσεις.

Σίγουρα και με το «Μένουμε Τρίκαλα» θα υπάρξει επαφή, γιατί κανείς δεν μπορεί να διαγράψει ή να αγνοήσει μια Κίνηση, από την άλλη όμως η συλλογική απόφαση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να συγκροτηθεί η Πρωτοβουλία Πολιτών. Και είναι υποχρέωση όσοι λένε πως είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σέβονται και τις συλλογικές αποφάσεις αυτού του κόμματος αλλά και το καταστατικό του. Δεν θα απολογηθεί κανείς από εμάς για τις μεμονωμένες κινήσεις κάποιων μελών μας για συμμετοχή σε άλλες κινήσεις. Είναι γεγονός ότι ο επίσημος εκφραστής του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτοδιοικητικό επίπεδο π.χ δήμου Τρικκαίων  είναι η Πρωτοβουλία Πολιτών που συγκροτήθηκε και όχι το «Μένουμε Τρίκαλα». Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη επίσημα καταγεγραμμένη πολιτική δύναμη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης