Παραπολιτικά Ροή

Με πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κλείνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Ο Γιώργος Τσιάκαλος, πρόεδρος των Τρικαλινών δασκάλων και του τοπικού τμήματος της ΑΔΕΔΥ θα είναι πιθανότατα το πρόσωπο που θα κλείσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα και εις εξ αυτών που θα καταδείξουν το άνοιγμα προς το Κέντρο.

 

Το όνομα του Γιώργου Τσιάκαλου έπαιζε εδώ και καιρό ως ένα από τα προτεινόμενα από το ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Τρικκαίων, ωστόσο ο ίδιος έδωσε τέλος στα σενάρια καθώς κατά την Ολομέλεια της παράταξης Κρεμμύδα την περασμένη Κυριακή και ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν είναι στις πολιτικές του βλέψεις η τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι έκλεισε ο ίδιος την πόρτα προς το Δήμο ανοίγοντας, όπως όλα δείχνουν, το δρόμο προς το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές. Εφόσον οι πληροφορίες του trikalavoice.gr επιβεβαιωθούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά “κλείνει” από τώρα, με δυο στελέχη που σηματοδοτούν το άνοιγμα προς το Κέντρο, τον πρώτο περιφερειακό σύμβουλο Τρικάλων της αντιπολίτευσης Γιάννη Χάιδο και τον Γιώργο Τσιάκαλο, ο οποίος μάλιστα υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του 2009.

Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν ασφαλώς οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, καθώς και η Πέρυ Χαρτοπούλου από την Καλαμπάκα και πιθανότατα ο Δημήτρης Στάμος και πάλι από τη Φαρκαδόνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης