Παραπολιτικά

Με τη… “ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ο Σάκης. Like με… νόημα

Τον πολιτικό φορέα «Νέα Αριστερά» παρουσίασε σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα των «11» που αποχώρησε πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανοιχτή εκδήλωση στο Σεράφειο μίλησαν οι Αλέξης Χαρίτσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Εφη Αχτσιόγλου και Νάσος Ηλιόπουλος.

 

 

Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι ο πρόεδρος της ομάδας, ενώ ρόλους έχουν αναλάβει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος (κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι), καθώς και η Πέτη Πέρκα (γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας).

Η συγκρότηση κόμματος αναμένεται σε δεύτερο χρόνο, παρότι η βάση αρχίζει ήδη και συντονίζεται, αξιοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογία από το «συριζαϊκό» παρελθόν, όπως και η νεολαία που αποχώρησε πλειοψηφικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στα Τρίκαλα δεν υπάρχουν προς ώρας επίσημες δηλώσεις προσχώρησης στο νέο φορέα, ωστόσο το trikalavoice.gr αλίευσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κινήσεις στα social media, όπως τα “like” του ιστορικού βουλευτή της Αριστεράς και του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου σε σχετικές αναρτήσεις στελεχών εκτός Τρικάλων, όπως της Φωτεινής Βάκη, πρώην βουλευτού Κέρκυρας και μέλος του σκληρού πυρήνα της “Ομπρέλας”.

Μετράει η γνώμη του Σάκη. Την αναμένουμε και δημοσίως και γραπτώς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης