Παραπολιτικά

Με τον Τσίπρα στην Κρήτη ο Σιμορέλης

Μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συνοδεύουν τον πρώην πρωθυπουργό στην Κρήτη ο Χρήστος Σιμορέλης.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί από την Πέμπτη επίσκεψη στην Κρήτη. Χθες βρέθηκε στο Λασίθι και νωρίς το πρωί, συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τους βουλευτές  Σωκράτη Βαρδάκη και Μανώλη Θραψανιώτη, τον Χρήστο Σιμορέλη και στελέχη του κόμματος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και αργότερα παραβρέθηκε σε σύσκεψη στο  Επιμελητήριο Αγίου Νικολάου με φορείς του νομού.

“Είμαστε μέσα στην κοινωνία και σε καιρό πανδημίας οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους υγειονομικούς που δίνουν τη μάχη στη πρώτη γραμμή, καλύπτοντας λάθη και παραλείψεις της Κυβέρνησης” λέει ο Χρήστος Σιμορέλης, σημειώνοντας πως “ο κόσμος βρίσκεται ήδη στα όριά του καθώς διαπιστώνει καθημερινές παλινωδίες από τους κυβερνώντες και αναζητά μια Κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο και ανθρώπινο πρόσωπο, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να του δώσει”.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή θα επισκεφτεί τον νομό Ηρακλείου. Θα έχει σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με φορείς και επιμελητήρια ενώ στις 20.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην προβλήτα Μικρού Κούλε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης