Παραπολιτικά

Με Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη ο Χάιδος. Ζητάει εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ (φώτο)

Σε μια ανοικτή συγκέντρωση, στο πλαίσιο της εκλογικής ετοιμότητας που είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε για πρώτη φορά ανοιχτά εκλογές.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι από τις κινήσεις της κυβέρνησης εξάγεται επί της ουσίας η εκτίμηση ότι «υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια σε μια φοβισμένη κοινωνία, για να πάνε σε πρόωρες εκλογές, εν μέσω πανδημίας, μπας και γλιτώσουνε τη πρόσκρουση, πριν τη λαϊκή ετυμηγορία». Εκεί, στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και κατά πάσα βεβαιότητα υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος. Είχε σύντομο τετ ε τετ με τον αρχηγό του κόμματος, υιοθετώντας και αυτός τη γραμμή για εκλογές. Ο ίδιος ο Γιάννης Χάιδος κάνει λόγο για “ερασιτεχνισμό της Κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και την ανάγκη μιας νέας, προοδευτικής, διακυβέρνησης”.

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης ο Γιάννης Χάιδος είχε συνάντηση και με τον Χάρη Τσιόκα (φώτο παρακάτω) πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και υπευθύνου για τις οργανώσεις της Θεσσαλίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης