Παραπολιτικά

Μικέλης Χατζηγάκης: «Είμαι εδώ. Πιο ώριμος, πιο έτοιμος, πιο δυνατός»

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε χθες, με αφορμή τον 1 χρόνο διακυβέρνησης της Ν.Δ., ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Ο νεαρός πολιτικός στάθηκε στην ανάγκη αλλαγής του οικονομικού μοντέλου της χώρας, έδωσε θετικό πρόσημο στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, έκανε τη δικιά του αυτοκριτική, μίλησε για πόλεμο που δέχθηκε, αλλά και κυρίως για την προοπτική της επόμενης μέρας, καθώς ήδη στην Αθήνα έχει παρέμβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων «και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα μου δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσω τον τόπο μας και Κοινοβουλευτικά».

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Μικέλης Χατζηγάκης «από την μια ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να τον στηρίξουμε. Από την άλλη δεν πλευρά όμως η μονοκαλλιέργεια δεν είναι θετικό για την οικονομία. Δεν γίνεται να βασιζόμαστε μόνο στον τουρισμό και, ευρύτερα, στις υπηρεσίες. Αυτό το γνωρίζει η κυβέρνηση για αυτό και θα δίνει έμφαση στην δημιουργία ενός πιο ολοκληρωμένου, πιο σταθερού και πιο αποδοτικούοικονομικού μοντέλου». Ο ίδιος εξήρε το έργο και την μεθοδικότητα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτηριστικά τα οποία άλλωστε φάνηκαν και στην κρίση του Έβρου αλλά και στην διαχείριση του κορωνοϊού, ενώ συνολικά χαρακτήρισε θετικό τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ.

 

Ο νεαρός Χατζηγάκης μίλησε και για τις εκλογές του 2019, έκανε την αυτοκριτική του, ενώ αναφέρθηκε και σε «πόλεμο τον οποίο δέχτηκε από συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα».

«Όπως λένε» είπε «ο λαός έχει πάντα δίκιο, συνεπώς δεν κρίνω το γενικότερο αποτέλεσμα. Τώρα, όσον αφορά εμένα νομίζω η συνολική παρουσία μου ήταν καλή. Προφανώς έκανα και εγώ λάθη από την απειρία μου. Αλλά τώρα έμαθα και συνεχίζω να μαθαίνω. Πέρυσι έλαβα 8.500 σταυρούς μέσα σε 8 μήνες και με λυσσαλέο πόλεμο από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα. Συνεπώς, δεδομένων των συνθηκών, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Οι πολίτες μου έδωσαν μια ευκαιρία παρότι δεν με έβαλαν στην Βουλή. Και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη του κόσμουΚαι αυτόν το κόσμο δεν πρόκειται να τον απογοητεύσω και δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψω ποτέ. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο πόλεμο από συγκεκριμένα κέντρα. Από εκεί και πέρα όπως είπα και προεκλογικά εγώ ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαι παρών και συνεχίζω τον αγώνα μου. Άλλωστε έρχομαι σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση στην Καλαμπάκα, και δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο που να μην είμαι στα Τρίκαλα. Συνεχίζω να καταγράφω τα μεγάλα ζητήματα του νομού, να προτείνω λύσεις, να μεταφέρω τα προβλήματα στα κέντρα εξουσίας και να δίνω τον δικό μου αγώνα, με τις μικρές μου δυνάμεις, για να μπορέσει να προοδεύσει ο τόπος μου. Για αυτό και πολιτεύτηκα Βαγγέλη για να βοηθήσω τον κόσμο και τον νομό Τρικάλων. Και κάτι τελευταίο. Ξέρετε ο πραγματικός χαρακτήρας του πολιτικού φαίνεται στην ήττα. Στην νίκη όλα είναι καλά. Στην ήττα φαίνεται από το τι μέταλλο είμαστε φτιαγμένοιΕγώ έχασα αυτές τις εκλογές αλλά από την επομένη κιόλας είμαι καθημερινά παρών. Χωρίς γκρίνια, χωρίς μουρμούρα. Εγώ δεν έταξα δεν είπα ψέματα για να υφαρπάξω ούτε μια ψήφο. Είμαι εδώ να βάλω πλάτη για τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα όπου και όπως μπορώ και να τιμήσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που μου έδωσαν 8.500 σταυρούς. Και αυτό θα συνεχίζω να κάνω. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και να κάνω την διαφορά και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να το αποδείξω».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης