Παραπολιτικά

Μουρμούρα στην παράταξη Σακκά-Ήδη δημιουργούνται “υπο-ομάδες”

Μπορεί η παράσταση νίκης του Νίκου Σακκά να είναι σε ασύλληπτα ποσοστά, δεδομένου ότι ακόμη δεν υπάρχει άλλος συνδυασμός πλην της  “Λαϊκής Συσπείρωσης” (του 11.57% το 2019), ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο… ρόδινα, όσο φαίνονται, μέσα στην παράταξη.

 

Το trikalavoice.gr καταγράφει έντονη γκρίνια και πολλές μουρμούρες, που γίνονται ολοένα και εντονότερες τις τελευταίες μέρες. Μουρμούρες που έχουν να κάνουν με τη συνοχή της παράταξης της “Επανεκκίνησης”, την σύνθεση του ψηφοδελτίου ως ένα βαθμό, αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Σ’ αυτό το πνεύμα κατά πληροφορίες-επιβεβαιωμένες-ήδη συγκροτούνται “υπο-ομάδες” μέσα στην παράταξη, γκρουπάκια των τεσσάρων (4) υποψηφίων ώστε να πάνε “καρφί” στις κάλπες και να διασφαλίσουν ότι θα έχουν ισχυρή εκπροσώπηση από 1η του Γενάρη, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν και πολιτικά γραφεία (βουλευτικά και αυτοδιοικητικά). Έχουν υπάρξει και συναντήσεις υποψηφίων για το σκοπό αυτό.

Κι όλα αυτά με δεδομένο ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων, έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, η “Επανεκκίνηση” θα διασφαλίσει την εκλογή 23-24 δημοτικών συμβούλων από την 1η Κυριακή και έως… 33, αν δεν συγκροτηθεί άλλος συνδυασμός μέχρι τις 31 Αυγούστου.  Όπως και να ‘χει η επόμενη μέρα από την 1η Γενάρη 2024 θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης