Παραπολιτικά

Νάτσινα ή Μητσιάδη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Τρίκαλα;

Κλείνει από… πολύ νωρίς το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Τρίκαλα ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών.

Η προσφυγή στις κάλπες τον ερχόμενο Σεπτέμβρη μοιάζει σήμερα το πιθανότερο σενάριο και μάλιστα ο κομματικός μηχανισμός του κυβερνώντος κόμματος και στα Τρίκαλα, με εντολή… άνωθεν, έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα.

Ως φαίνεται γίνονται κινήσεις να κλείσει και το ψηφοδέλτιο έγκαιρα. Ο υπουργός Κώστας Σκρέκας και οι βουλευτές Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα είναι οι τρεις, συν τους Μικέλη Χατζηγάκη και Γιώργο Βλαχογιάννη (σ.σ. αναμένεται να εισέλθει στη θέση του πατέρα του Ηλία, δείτε ΕΔΩ) που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Απομένει μια θέση, γυναίκας κατά πάσα βεβαιότητα. Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι στην Πειραιώς εξετάζουν δυο περιπτώσεις γυναικών από την τοπική αυτοδιοίκηση, της ιατρού και περιφερειακής συμβούλου Δήμητρας Νάτσινα η οποία διαχειρίστηκε εξαιρετικά τη πανδημία του κορωνοϊού στα Τρίκαλα ως επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ και της αντιδημάρχου Τρικκαίων Βασιλένας Μητσιάδη (σ.σ. είχε προταθεί και το 2019 από τον Παπαστεργίου). Μάλιστα λένε πολλοί ότι η επίσκεψη της… Μαρέβας Μητσοτάκη στις τεχνικές υπηρεσίες (!!!) του Δήμου Τρικκαίων είχε και δεύτερη ανάγνωση.

Να δούμε…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης