Παραπολιτικά

Νάτσινα-Μπουτίνας νέοι αντιπεριφερειάρχες. Μπάρδας εντ. Σύμβουλος

Εντός των ημερών προχωρά στον ανασχηματισμό των αντιπεριφερειαρχών του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr χαρτοφυλάκια αναλαμβάνουν ως αντιπεριφερειάρχες οι δυο από τους πέντε συνολικά περιφερειακούς συμβούλους Τρικάλων. Συγκεκριμένα η Δήμητρα Νάτσινα αναλαμβάνει αντιπεριφερειάρχης Υγείας και ο Γιάννης Μπουτίνας αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού. Επίσης ο μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Υδάτινων Πόρων Ντίνος Μπάρδας, αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για θέματα Περιβάλλοντος.

Η θητεία των παραπάνω θα είναι ενός έτους ενώ το 2023 αναμένεται να αναλάβει θεματικός αντιπεριφερειάρχης ο έτερος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος. Εννοείται ότι παραμένει χωρικός αντιπεριφερειάρχης ο Χρήστος Μιχαλάκης. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός μιλώντας στο trikalavoice.gr μιλάει για «συνέχεια στο έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία πρωτοπορεί σε όλα τα επίπεδα εδώ και 10 χρόνια. Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες έρχονται να συνεχίσουν τις πετυχημένες πολιτικές και πρακτικές που ασκούμε, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών, τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και την προώθηση μεγάλων έργων υποδομής σε όλη τη Θεσσαλία».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης