Παραπολιτικά

Νέα αναμονή για Μπρουζούκη-Ηλιάδη. Υποχωρεί ο Λέγκας

Κρίσιμη η εβδομάδα που ξεκίνησε για τις εξελίξεις στο Δήμο Τρικκαίων καθώς εκ των πραγμάτων δεν υπάρχουν και άλλα χρονικά περιθώρια για την κατάρτιση συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία.

 

Τα βλέμματα στρέφονται σε τρία πρόσωπα και οι αποφάσεις τους θα δείξουν και σε τι “μάχη” θα πάμε στις 8 Οκτωβρίου. Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι το τελευταίο 24ωρο η Νικολέτα Μπρουζούκη εξασφάλισε το “ναι” από ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας στους οποίους υπολόγιζε πολύ για την κίνησή της. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι σε θέση να ανακοινώσει περί τους 50 υποψηφίους μέσα στην εβδομάδα, το πιθανότερο Τετάρτη ή Πέμπτη. Μεταξύ αυτών η Στέλλα Ντούβλη, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ένας πρώην αντιπεριφερειάρχης, ένας πολύ γνωστός Γαρδικιώτης επιχειρηματίας, πιθανόν δυο πολύ γνωστά ονόματα από το χώρο του αθλητισμού, που υπήρξαν “σημαίες” όταν αγωνίζονταν, ένας πρώην πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ κλπ..

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το τι θα κάνει είναι ο Γιώργος Ηλιάδης. Από την περασμένη εβδομάδα παίρνει συνεχείς αναβολές ως προς την οριστικοποίηση των αποφάσεών του. Μάλιστα ο ίδιος είχε πει ότι το Σάββατο που μας πέρασε θα τις δημοσιοποιούσε, αλλά… δεν. Έκανε νέο γύρο επαφών, πίεσε πολύ στελέχη της ευρύτερης κεντροαριστεράς και κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να παρουσιάσει ονόματα μέσα στη νέα εβδομάδα. Η καθυστέρηση και οι παλινωδίες ωστόσο έχουν ως συνέπεια να “ξηλώνεται το πουλόβερ” της αντιπολίτευσης και ήδη να ανακοινώνεται χθες από τον Νίκο Σακκά ένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κρεμμύδα, ενώ λέγεται πως την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και δεύτερος.

Το τρίτο πρόσωπο που πρωταγωνίστησε τις τελευταίες μέρες, παρασκηνιακά περισσότερο, ήταν ο Νίκος Λέγκας. Ο πρώην υφυπουργός συνάντησε αρκετό κόσμο και το Σαββατοκύριακο, μίλησε και τηλεφωνικά με περισσότερο, αλλά φαίνεται να δυσκολεύει και η δική του περίπτωση, δεδομένου ότι και η Μπρουζούκη προχωρά αποφασιστικά και ο Σακκάς προχωρά σε ανακοινώσεις. Το ενδεχόμενο “να έρθει να ενώσει” ο Νίκος Λέγκας υποχωρεί πλέον σε πιθανότητες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης