Παραπολιτικά Ροή

Νέα εποχή με… ιερά συμμαχία, Παπαστεργίου-Χατζηγάκη

Ο πάγος που έσπασε, οι συζητήσεις που έγιναν, οι συνεργασίες και η κοινή δήλωση για «σύγχρονους πολιτικούς που χρειάζεται ο τόπος».

Με την επίσκεψη του Μικέλη Χατζηγάκη το μεσημέρι της Τρίτης στο GiSeMi, το νέο κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Δήμου Τρικκαίων (στο πλαίσιο των ευρύτερων επαφών που κάνει ο ίδιος με δεδομένη τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.) επισφραγίστηκε η νέα εποχή στις σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Το τέλος της εποχής της ψυχρότητας που επικράτησε για δεκαετίες  μεταξύ των δυο οικογενειών και την απαρχή μιας νέας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  της συνάντησης αυτής η οποία συνοδεύτηκε με «κοινή δήλωση» των δυο αντρών, είχαν προηγηθεί κατ’ ιδίαν συναντήσεις και συζητήσεις σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασιών. Ακολούθησε η ένταξη γνωστών στελεχών του κλίματος Χατζηγάκη στον συνδυασμό του Παπαστεργίου για τον Δήμο Τρικκαίων ως υποψηφίων συμβούλων και η δήλωση στήριξης του ίδιου του Μήτσου Χατζηγάκη υπέρ του δημάρχου.

Αυτά επί της ουσίας… Στα της επίσκεψης στο GiSeMi τώρα Δημήτρης Παπαστεργίου και Μικέλης Χατζηγάκης συμφώνησαν ότι «πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και  σύγχρονο τρόπο δημόσιας διοίκησης που θέλει τους πολιτικούς να εξελίσσονται διαρκώς. Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο κόσμος άμα δεν αλλάξουμε και δεν βελτιωθούμε όχι μόνο θα μείνουμε στάσιμοι αλλά κινδυνεύουμε να ξεπεραστούμε από τις εξελίξεις με ολέθριες συνέπειες για τις επόμενες γενιές».

 

Ακολούθησε κοινή τους δήλωση στην οποία τόνισαν τα εξής:

 

«Οι καιροί απαιτούν σύγχρονους πολιτικούς που να κατανοούν ότι ο κόσμος αλλάζει με ταχύτητα. Και εμείς δεν πρέπει να μείνουμε πίσω. Η δημιουργία και η προώθηση εταιριών startups είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων. Μέσα από το GiSeMi θα δοθεί η δυνατότητα στην πόλη μας να γίνει πόλος έλξης νέων τεχνολογιών και νέων εταιριών που θα δημιουργήσουν καινούργιες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας. Σε ένα κόσμο παγκοσμιοποιημένο και όλο και πιο ανταγωνιστικό, εμείς οι νέοι πολιτικοί οφείλουμε να στηρίξουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την πόλη μας και θα βγάλουν την νέα γενιά μπροστά».  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης