Παραπολιτικά Ροή

Νέες φωτιές βάζει ο Παπαδόπουλος. Δείχνει Κουρέτα για Περιφέρεια

Δε λέει να κοπάσει η ένταση μεταξύ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και της παράταξης Τσιλιμίγκα, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μάλιστα νέες φωτιές ήρθαν να ανάψουν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου (στη Λέσχη 97,6) όπου έδειξε… καθαρά αλλαγή πλεύσης προς Κουρέτα, κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματος.

«Παρακολουθώ την παρέμβαση του κ. Κουρέτα και είναι πολύ αξιόλογη, και…όποιος κατάλαβε, κατάλαβε» είπε χαρακτηριστικά «βλέπουμε ότι ταιριάζει με τις δικές μας προγραμματικές αντιλήψεις για τη διαχείριση της Περιφέρειας. Εγώ προσωπικά θα ρωτήσω τη συνείδηση μου και θα αποφασίσω τι θα ψηφίσω στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όλα θα τα συνυπολογίσουμε, όπως βέβαια και τον εμπαιγμό που υπεστήκαμε στο δικό μας Νομό από τον κ. Τσιλιμίγκα».

Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα:

https://soundcloud.com/trikala-voice/rqnsed9mmaz0

Συνεχίζοντας ο Σάκης Παπαδόπουλος είπε ότι «με ευθύνη του κ. Τσιλιμίγκα υπήρξε αρκετή επιπολαιότητα στον τρόπο που οργανώθηκε η προεκλογική εκστρατεία, αλλά και η κατάληξη της στο Νομό μας. Σε κάθε κίνηση ο ηγέτης βάζει τη σφραγίδα, και δυστυχώς εδώ το ζήτημα των συμμαχιών το μεταχειρίστηκε με πολλή επιπολαιότητα. Όλοι οι πολίτες πλέον καταλαβαίνουν ότι δίνει μεγαλύτερο βάρος στο ιατρικό του έργο παρά στο αυτοδιοικητικό. Μας δεσμεύει βέβαια ακόμα η απόφαση του κόμματος μας ότι στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Τσιλιμίγκα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης