Παραπολιτικά

Νέο μοντέλο διοίκησης στο Δήμο Μετεώρων προαναγγέλλει ο Αβραμόπουλος

Ένα νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου Μετεώρων προανήγγειλε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ράδιο Μετέωρα 90.3.

 

“Έχουμε κατά νου ένα νέο μοντέλο διοίκησης” είπε “και σταδιακά θα το ξεδιπλώσουμε. Ο κόσμος θέλει την αλλαγή για να επιστρέψει ο τόπος στην προκοπή και την ευημερία. Όλοι το καλό του τόπου μας θέλουμε αλλά το θέμα είναι ποιος μπορεί. Εμείς ενημερώνουμε τους δημότες ότι μπορούμε! Η δράση μας προεκλογικά θα είναι καθαρά πολιτική και μόνο. Δεν έχουμε διάθεση αντιπαραθέσεων, έχουμε διαφορετικές πολιτικές προσέγγισης των πραγμάτων. Μπορούμε να βρούμε λύσεις για τα χωριά μας. Εμείς θεωρούμε σημαντική την ξεχωριστή διαχείριση για κάθε ενότητα και συνεργασία με τους Πολιτιστικού Συλλόγους της κάθε κοινότητας, έτσι ώστε με την προσπάθεια όλων να βρίσκονται πάντα στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουμε σε όλους του τομείς. Οφείλουμε περάσουμε στην εποχή της αληθείας. Να τάζουμε λίγα και εφικτά. Να είμαστε μετρημένοι με όσα θα κάνουμε και να κριθούμε για αυτάΟύτε υπεροψία χρειάζεται στη διοίκηση του Δήμου, ούτε μαγικά ραβδιά υπάρχουν“.

Έκανε λόγο για “ανοιχτή διαβούλευση” για μείζονος ζητήματα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της πόλης “και να βρούμε μια λύση για την οδό Τρικάλων βάσει των υποδείξεων των ειδικών συγκοινωνιολόγων”.

“Θέλουμε μια πόλη που το ποδήλατο θα ‘χει την θέση που αρμόζει” συνέχισε μιλώντας για τη ποδηλατάδα της 3η Ιουνίου “το ποδήλατο να μπει στη ζωή μας! Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε τις υποδομές. Η σύνδεση του ποδηλάτου από την πόλη το Καστράκι προς τα Μετέωρα θα γίνει με την αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας του Γιάννη Μπουτίνα και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και ήδη η ιδέα αναπτύσσεται. Έχουμε διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με την κοινωνία μας”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης