Παραπολιτικά

«Νίκη από την 1η Κυριακή» για Αβραμόπουλο. Σφοδρή επίθεση σε Αλέκο…

Ενωτικός και με το βλέμμα στο μέλλον εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

 

Ξεκίνησε κόβοντας δια παντός τις… κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον του ο δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος για τις ιδιωτικές του επιχειρήσεις. «Ρωτήστε τον να σας πει τι εννοεί διακινώντας διάφορα κουτσομπολιά» είπε ο Αβραμόπουλος «καθένας είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Είναι προφανές ότι έχει χάσει το μέτρο, αλλά οφείλει να αντιληφθεί ότι είναι δήμαρχος και όχι η… Κατίνα της γειτονιάς που διακινεί κουτσομπολιά. Ελπίζω ειλικρινά να το αντιληφθεί και να κάνουμε έναν καλό προεκλογικό αγώνα με θέσεις και προτάσεις».

Αναφερόμενος στο μπάχαλο που επικρατεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις αιχμές μεταξύ του δημάρχου και του πρώην διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κ. Τόλη ο Αβραμόπουλος ήταν σαφής: «Είναι μείζον θέμα που αφορά τον Δήμο μας και τη λειτουργία του. Οφείλει ο κ. Τόλης ως πρώην διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών να βγει και να πει τα πράγματα με ονόματα και διευθύνσεις και όχι με κουτσομπολιά και υπονοούμενα. Και οφείλει να βγει άμεσα και ο κ. Αλέκος και να απαντήσει στις κατηγορίες. Αυτοί ασκούν διοίκηση 3 χρόνια τώρα, δεν γίνεται να μας κοροϊδεύουν χωρίς ντροπή και να περιορίζονται σε δημόσια καβγαδάκια. Απαιτούμε εμείς και οι πολίτες να μάθουμε την αλήθεια. Τέρμα τα ψέματα και τα κουτσομπολιά».

Σχολιάζοντας το «έργο» της Δημοτικής Αρχής ο νεαρός αυτοδιοικητικός ήταν επίσης αιχμηρός: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να είναι ικανοποιημένος από το… τίποτα. Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος, ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι σύμβουλοί του που είναι ικανοποιημένοι από το… τίποτα. Γιατί πέρασαν 3 χρόνια χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα στο Δήμο μας. Μηδέν. Δυστυχώς. Είναι κρίμα να το λένε αυτό το πράγμα αφού… δεν το πιστεύουν».

Κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να συνεργαστεί με την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια «μια επιβεβλημένη θεσμική συνεργασία. Οφείλει ο Δήμος να συνεργάζεται με την εκάστοτε Κυβέρνηση, να διεκδικεί και να κερδίζει για τον Δήμο μας. Σε αυτό είμαστε αρωγοί και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και όπου μας ζητηθεί».

Έθεσε ψηλά τον πήχη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ζητώντας ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία από την 1η Κυριακή: «Εμείς δεν έχουμε στεγανά. Όπως έχω πει πολλές φορές ερχόμαστε να ενώσουμε τους πάντες, χωρίς χρώματα, χωρίς κόμματα, χωρίς σημαίες. Όλοι ανήκουμε κάπου, όλοι κάπου ψηφίζουμε και πιστεύουμε, όμως τον Οκτώβριο του 2023 καλούμαστε να ψηφίσουμε για τον τόπο μας, για την Καλαμπάκα, για τα χωριά μας, για τον Δήμο Μετεώρων. Θα καταθέσουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είμαι βέβαιος πως θα στηριχτεί από χιλιάδες Καλαμπακιώτες που θα μας δώσουν ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. είμαι σίγουρος γι’ αυτό, το βλέπω στις επαφές μου, μας το δείχνει ο κόσμος.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε ενάμισι χρόνο τώρα. Να επισκεπτόμαστε τα χωριά του Δήμου μας, να καθόμαστε και να συζητάμε με τους κατοίκους αυτών, να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα, έστω και αν δεν έχουμε την «εξουσία» της Δημοτικής Αρχής. Παραμένουμε προσηλωμένοι σε ένα και μόνο στόχο, να αλλάξουμε το Δήμο μας, να δώσουμε αναπτυξιακές προοπτικές στον τόπο μας, να δώσουμε σιγουριά στους ανθρώπους που σε πείσμα των καιρών μένουν στα χωριά τους και ελπίδα στους νέους μας ότι μπορούν να μείνουν και να επενδύσουν εδώ. Θα δουλέψουμε και τους επόμενους μήνες για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του συνόλου των συνδημοτών μας και κυριολεκτώ. Του συνόλου. Θέλουμε να είμαστε μια Δημοτική Αρχή με ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε σε δομικές αλλαγές και να προχωρήσομε με αισιοδοξία στο μέλλον».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης