Παραπολιτικά

“Να ‘ναι καλά ο Σκρέκας”! Τι δήλωσε εγκλωβισμένη στα χιόνια στη Μενεγάκη (video)

Η κ. Σίσσυ Νίκα, κάτοικος πολυκατοικίας, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, μίλησε στην εκπομπή αποκαλύπτοντας πως η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος έγινε ύστερα από 3 συνεχόμενες μέρες, μετά από παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα!!!… 

 

Όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρίσκονταν εγκλωβισμένοι 10 οικογένειες μέσα στην πολυκατοικία, καθώς είχε πέσει δέντρο, μπροστά στην είσοδο, ενώ πρόσθεσε πως όλοι οι δρόμοι στην περιοχή είναι κλειστοί και ο δήμος δεν είχε καθαρίσει τίποτα. «Ανάβαμε το τζάκι σταδιακά και με μεγάλη οικονομία. Εξαθλιωθήκαμε χωρίς νερό, χωρίς μπάνιο, μόνο με ξηρά τροφή που δάνειζε ο ένας τον άλλον» αποκάλυψε ενώ τόνισε πως ο δήμαρχος της περιοχής έδειξε παντελή αδιαφορία καθώς οι κάτοικοι τον κάλεσαν κατ’ επανάληψη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η ίδια έστειλε e-mail στο Υπουργείο Ενέργειας, το οποίο προωθήθηκε στον ίδιο τον υπουργό. Ο Κώστας Σκρέκας βρίσκονταν στην περιοχή εκείνη την ώρα επιθεωρώντας τις εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης και την κάλεσε ο ίδιος την κυρία στο τηλέφωνο ενημερώνοντάς τη πως άμεσα θα αποκατασταθεί η ζημιά. Δείτε πως περιέγραψε το περιστατικό η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης