Παραπολιτικά

Ντουρλιός για δήμαρχος Τρικκαίων;

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως θα έχουμε στο Δήμο Τρικκαίων καθώς είναι πολύ πιθανό ένας άνθρωπος της αγοράς να τεθεί επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” το 2023.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Ντουρλιό, ο οποίος ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων μόλις την περασμένη Δευτέρα στη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Γκολοβράντζα (ΕΔΩ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εναλλαγή αυτή ήταν προγραμματισμένη, προκειμένου και ο ίδιος να αποκτήσει εμπειρία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επί σειρά ετών επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο Τρικκαίων Γιώργος Καϊκης ακολουθώντας την “κομματική επετηρίδα” είναι πολύ πιθανόν να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ως υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων.

Στα του Δήμου η υποψηφιότητα Ντουρλιού, εάν και εφόσον επιβεβαιωθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δημιουργεί νέα δεδομένα καθώς απευθύνεται σε ευρεία μάζα, έξω από τα στενά κομματικά στεγανά του ΚΚΕ και είναι ικανή να δώσει μια νέα δυναμική στη “Λαϊκή Συσπείρωση”. Επιβεβαιώνεται το ρηθέν περί… εκπλήξεων που πρέπει να περιμένουμε για το 2023…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης