Παραπολιτικά

Ξεκίνημα Χατζηγάκη. Πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση στην Καλαμπάκα

Το… εναρκτήριο λάκτισμα ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου-καθώς είναι πανθομολογούμενο πια πως εκεί οδεύουμε-δίνει ο Μικέλης Χατζηγάκης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας προγραμματίζει ήδη, για τις αρχές Ιουλίου, την πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας, όπου και αναμένεται να μιλήσει για την ενεργειακή κρίση και τις νέες προκλήσεις της οικονομίας μας. Άνθρωπος της αγοράς ενέργειας και ο ίδιος, επικεφαλής στη χώρα μας, μεγάλης Σουηδικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αναμένεται να δώσει μια σαφή περιγραφή για το που βαδίζουμε και με αφορμή αυτό και το νέο του πολιτικό στίγμα.

Ο Χατζηγάκης παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος ενόψει των εθνικών εκλογών, με ένταξη στο γραφείο του ισχυρών αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας και των Δήμων, ενώ η μεγάλη πρόκληση και το στοίχημα για τον ίδιο είναι να εκφράσει τη γενιά του-των 30άρηδων-η οποία μοιάζει να ασφυκτιά σήμερα στο διαμορφωμένο πολιτικό σκηνικό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης