Παραπολιτικά

Ξεκίνησε το Συνέδριο της Ν.Δ.. Τι λένε οι Τρικαλινοί σύνεδροι

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής το 14ο Συνέδριο του κόμματος.

 

Ο πρωθυπουργός  πριν πάει στο κεντρικό θέμα, που ήταν ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου τα τρία αυτά χρόνια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα. Μίλησε για  δύο Ελλάδες τονίζοντας πως αφενός υπάρχει η Ελλάδα που προχωρεί και εκείνη που μένει καθηλωμένη, και πάνω σε αυτήν φυτρώνει σαν παράσιτο η δημαγωγία. «Οι περισσότεροι Ελληνες αναγνωρίζουν ότι όταν χρειάστηκε το κράτος στάθηκε δίπλα τους, εκτιμούν πως φυλάξαμε τα σύνορά μας και κάναμε πιο ισχυρή την Ελλάδα», είπε, προσθέτοντας πως «ωστόσο οι Ελληνες απαιτούν να γίνουμε καλύτεροι». Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως υπάρχει μια σιωπηλή πλειοψηφία που «έπαθε και έμαθε», βάζοντας εξαρχής τις διαχωριστικές γραμμές με την αξιωματική αντιπολίτευση και τον Αλέξη Τσίπρα. Σε άλλο, δε, σημείο υπογράμμισε για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν είναι δημοκρατικό ένα συνέδριο, αν ο αρχηγός συμμετέχει σε μια δήθεν εκλογή με μόνο αντίπαλο τον εαυτό του».

Στο Συνέδριο συμμετέχουν πολλά Τρικαλινά στελέχη τα οποία μιλάνε για “Ενίσχυση της σχέσης με τον πολίτη”. Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνονται ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Μικέλης Χατζηγάκης με την αντιπερφερειάρχη Δήμητρα Νάτσινα, στη δεύτερη ο Θεσσαλάρχης της Ν.Δ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο πρόεδρος και γραμματέας της ΝΟΔΕ, Κώστας Τρέλλης, Ιωάννης Κουτσονάσιος με τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, στην τρίτη ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Κρανιά και τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Λάππα και στην τέταρτη ο ίδιος με τον διευθυντή Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Τρικάλη και τον πρώην υφυπουργό Νίκο Λέγκα.

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης