Παραπολιτικά

Οι… μνηστήρες του Δήμου Φαρκαδόνας

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι συμμαχίες που διαμορφώνονται στο Δήμο του κάμπου των Τρικάλων.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας υπάρχει μια ζύμωση για την επόμενη μέρα και με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ο θάνατος του Γιάννη Σακελλαρίου ο οποίος λειτουργούσε εν πολλοίς ενωτικά για πολλές και διάσπαρτες δυνάμεις της περιοχής, δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ο νέος δήμαρχος που προέκυψε μέσα από την πλειοψηφούσα παράταξη, ο Σπύρος Αγναντής, αν και ανταποκρίνεται εξαιρετικά στα καθήκοντά του και έχει διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις (ΙΑΝΟΣ, σεισμός κλπ.) θεωρείται μεταβατική λύση και δύσκολα θα τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου στις ερχόμενες εκλογές.

Σταθερή δύναμη και με σαφείς προοπτικές νίκης παραμένει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μιχάλης Μπαγιώτης, ο οποίος κάνει ενωτικές κινήσεις στο χώρο της Ν.Δ. κυρίως προκειμένου να κατέβει η παράταξη με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Το ζητούμενο είναι ο Θανάσης Μεριβάκης ο οποίος διαμηνύει ότι θα κατέβει εκ νέου και μάλιστα έχει κάνει συναντήσεις με εκπροσώπους του “λόμπι της Οιχαλίας” το οποίο θεωρείται και είναι το πιο ισχυρό στην περιοχή. Το “λόμπι της Οιχαλίας” λέγεται ότι εξετάζει και την περίπτωση του γιατρού Βασίλη Κακάλια, επιλαχόντος περιφερειακού συμβούλου, ως επόμενο υποψήφιο δήμαρχο.

Οι καταστάσεις είναι ρευστές και οι επόμενοι μήνες καθοριστικοί για το τι θα δούμε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης