Παραπολιτικά

Οι νέοι υπουργοί του Μητσοτάκη-Τι “παίζει” με τον Σκρέκα

Η Ν.Δ. φαίνεται να ανεβαίνει σε ποσοστά και θεωρείται πως θα μπορέσει να εξασφαλίσει ένα ποσοστό στις 21 του Μάη που θα επιτρέψει να διεκδικήσει και να κερδίσει την αυτοδυναμία στις 2 Ιουλίου.

 

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν σενάρια για την επόμενη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να αναλαμβάνει το Υπουργείο Μεταφορών και Δημοσίων Έργων, ο Νίκος Παπαθανάσης να αναβαθμίζεται σε υπουργός Ανάπτυξης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης να αναλαμβάνει στο Εσωτερικών,  ο Νότης Μηταράκης στο υπουργείο Άμυνας, ενώ αμετακίνητοι φέρονται οι Χρήστος  Σταικούρας στο Οικονομικών, Κυριάκος Πιερακκάκης  στο Ψηφιακής Πολιτικής και Νίκος Δένδιας στο Εξωτερικών.

Τα ίδια σενάρια θέλουν τον δικό μας Κώστα Σκρέκα να παραμένει στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, με πιθανότητες “καραμπόλας” και μετακίνησης στο Ανάπτυξης ωστόσο, όπου είχε θητεύσει για ένα 2μηνο το 2014.

Μία ακόμη παρουσία πρώτης γραμμής για τον Κώστα Σκρέκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Την κυβερνητική πολιτική για την ενέργεια, που τράβηξε όλο το ευρωπαϊκό καράβι στην απόφαση να επιβληθεί πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, είχε τη δυνατότητα να υπενθυμίσει ο Κώστας Σκρέκας, συνομιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR (3 Μαΐου), με τη Μάρα Ζαχαρέα. Ο κ. Σκρέκας συμπύκνωσε μέσα σε λίγα λεπτά τα οφέλη του προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», ενώ ανέφερε πως στόχος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι την επόμενη Τετάρτη να ξεκινήσει το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα», το οποίο συμβάλλει περαιτέρω στην εξοικονόμηση χρημάτων για τα ελληνικά νοικοκυριά. Επίσης, ο Τρικαλινός Υπουργός αναφέρθηκε στις επιδοτήσεις των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, για 22 συνεχόμενους μήνες, που θα συνεχιστούν και για τους επόμενους δύο μήνες, Μάιο και Ιούνιο, ώστε να μη μείνουν ακάλυπτα τα νοικοκυριά μέχρι και τις πιθανές δεύτερες εκλογές. Μία ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση πρώτης γραμμής για τον Κώστα Σκρέκα ο οποίος δίνει τη μάχη σε κεντρικό επίπεδο για την επανεκλογή της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο  Μητσοτάκη, συνεχίζοντας παράλληλα της περιοδείες του για να φτάσει σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων το μήνυμα της σταθερότητας, της συνέχειας και της ελπίδας για ένα ακόμη καλύτερο αύριο.

Που θα μιλήσει ο Κώστας Σκρέκας την Παρασκευή 5 Μαΐου

 

Το πρόγραμμα του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψηφίου βουλευτή Π.Ε. Τρικάλων, Κώστα Σκρέκα, για την Παρασκευή 5 Μαΐου είναι το εξής:

Πρωί

ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΓΩΝ 09:00

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (ΛΑΪΚΗ) 10:00

Απόγευμα

ΚΛΕΙΝΟΒΟΣ 18:00

ΓΛΥΚΟΜΗΛΙΑ 19:00

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ 20:00

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης