Παραπολιτικά

Οι προϋποθέσεις… νίκης και ανατροπής του Κρεμμύδα

trikalavoice.gr

Κινητικότητα ξανά στα δρώμενα του Δήμου Τρικκαίων με πιθανές και… ορατές ανατροπές στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν αρχίσει συναντήσεις και ανοιχτές συζητήσεις για το πως θα πρέπει να κινηθούν οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις απέναντι στον Παπαστεργίου, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του 2023. Σ’ αυτό το πλαίσιο και παρά το ότι κρατάει σιγή ιχθύος κεντρικό ρόλο έχει ο επικεφαλής σήμερα της αντιπολίτευσης Κώστας Κρεμμύδας.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr τον θέλουν έτοιμο ακόμη και να ηγηθεί ξανά της παράταξης, βάζοντας όμως όρους και προϋποθέσεις που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην ολική ανατροπή, ακόμη και στη νίκη απέναντι στον κραταιό σήμερα δήμαρχο.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρξει σοβαρή και… ολική επιστράτευση στελεχών τα οποία σε επίπεδο κοινωνίας και man to man θα μπορούσαν άνετα να επικρατήσουν των αντίστοιχων στελεχών του Παπαστεργίου. Έτσι οι γνωρίζοντες ομιλούν περί επιστροφής, ενεργοποίησης και κατάθεσης υποψηφιότητας όλων των “λοχαγών” του Χρήστου Λάππα, ήτοι των Ηλία Καραγιώργου, Βάιου Γιαννούλα, Βασίλη Τσιάνα, Δημήτρη Τσόγια, Σάκη Ξάφου, Τάσου Κατσιάνη κλπ., αλλά και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ενός ατόμου της οικογένειας του τέως δημάρχου.

Αυτή θα ήταν μια… βασική αρχή για να προχωρήσει μετέπειτα η ανασύνταξη της παράταξης και να πάει οργανωμένα και συντεταγμένα στην εκλογική μάχη. Τότε αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και ο Κρεμμύδας, ο οποίος δίχως εγωισμούς, θέτει τον εαυτό του και ως απλό στρατιώτη ακόμη στη “μάχη”. Αναμένουμε…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης