Παραπολιτικά

Οι πρώτες μέρες του Μικέλη στο νέο του γραφείο (φώτο)

Τηλέφωνα να χτυπούν, κόσμος να πηγαινοέρχεται και συναντήσεις με πρόσωπα-έκπληξη, συνθέτουν το σκηνικό στο νέο γραφείο του Χατζηγάκη.

Κάπως έτσι βρήκε το trikalavoice.gr  τον φέρελπι πολιτικό στον νέο του χώρο. Αυτός βρίσκεται στον πεζόδρομο του Πνευματικού Κέντρου (πίσω απ’ το παλιό γραφείο για να αντιληφθούν οι… παραδοσιακοί!) και ανακαινίστηκε πλήρως για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της εποχής. Ο Μικέλης Χατζηγάκης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εθνικές εκλογές καθώς η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. προεξοφλείται.

Το γραφείο το στελεχώνουν νέα παιδιά κυρίως «με ενθουσιασμό μεγάλο» όπως ο ίδιος λέει. Ο ίδιος ο νεαρός Χατζηγάκης φέρνει έναν νέο αέρα στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, ωστόσο και με τις φωτογραφίες στους τοίχους του γραφείου του (με προσωπικότητες όπως παλιό πρωθυπουργοί και Αρχιεπίσκοποι, ξένοι διπλωμάτες κλπ.) δείχνει ότι κρατάει ζωντανό το… νήμα της ιστορίας της οικογένειας. Κι εκεί δίπλα οι φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κωστή Χατζηδάκη, με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις συνεργασίας (… ως γνωστόν!). Ο Μικέλης Χατζηγάκης δηλώνει «έτοιμος για την εκλογική μάχη, για να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει στη χώρα ξανά την κανονικότητα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης