Παραπολιτικά

Οι Τρικαλινοί και το… «κίνημα των Κουφονησίων»!!!

Ήταν στα μέσα της περασμένης 10ετίας, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Γιώργος Οικονόμου, ο Νίκος Μπακογιάννης, ο Θέμης Τρικαλιώτης και ο Μιχάλης Παναγιώτου αναζητούσαν μια ήσυχη γωνιά του Αιγαίου, να χαλαρώσουν μόνοι, μακριά από εντάσεις και μέσα από συζητήσεις κάτω από το φεγγαρόφως, με τα κύματα μόνο να σπάνε τη βραδινή σιωπή, να αναζητήσουν το νόημα της ζωής.

 

Το μέρος βρέθηκε, στην καρδιά του Αιγαίου κιόλας, το μαγευτικό Κουφονήσι (… το ζήσαμε στα καλά του χρόνια προ 25ετίας!!!) και εκεί καθιερώθηκε να γίνεται καθ’ έτος, τέτοια εποχή, Σεπτέμβρη μήνα, η σύναξη των αντρών. Τα χρόνια πέρασαν, οι καιροί και οι… Κυβερνήσεις άλλαξαν, η παρέα μεγάλωσε και έγινε ακόμη πιο φιλόξενη σε νέες ιδέες, από ανθρώπους γνωστούς και λίαν αγαπητούς. Προστέθηκαν ο Μιχάλης Σαράντης (ΟΛΥΜΠΟΣ), ο Νίκος Κουφόπουλος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΟΣΕΡ), ο ιατρός Λευτέρης Καραγιώργος, ο επίσης ιατρός και γνωστός μας εκ της τηλεοράσεως όστις τυγχάνει διευθυντής της ΜΕΘ του Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαγκούτης.

Διακρίνονται στη φωτό παραπάνω την… τελευταία τους νύχτα στο νησί. Λένε πως και η φετινή σύναξη κύλησε ομαλά, το μαρτυρούν και τα γελαστά τους πρόσωπα. Λένε επίσης ότι αυτό το κίνημα, το αποκαλούμενο και «κίνημα των Κουφονησίων» θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Αναμένουμε εναγωνίως…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης