Παραπολιτικά

Οι Τρικαλινοί 35άρηδες που διεκδικούν θέση στη Βουλή και στους Δήμους

Βγαίνει μπροστά η νέα γενιά και στον ν. Τρικάλων και διεκδικεί θέσεις ευθύνης. Μάλιστα ήδη ορισμένοι εξ αυτών έχουν δώσει δείγματα γραφής και δίνουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

 

Η ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού και αυτοδιοικητικού προσωπικού καταγράφεται σε όλα τα επίπεδα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη νέα Γερμανική Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου το 28% των βουλευτών έχει γεννηθεί μετά το 1981, ενώ το ποσοστό αυτών που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση ανέρχεται στο 40%.

Και στα Τρίκαλα, στον ν. Τρικάλων καλύτερα, ήδη  βγαίνει μπροστά η νεότερη γενιά, αυτή των 35άρηδων. Ας δούμε ενδεικτικές περιπτώσεις.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης, με σπουδές στα σημαντικότερα πανεπιστήμια του κόσμου και έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, εντός και εκτός συνόρων, διεκδικεί θέση στην επόμενη Βουλή ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ..

Ο Γιάννης Χάιδος εκλέχτηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος το 2019 και διεκδικεί και αυτός θέση στην επόμενη Βουλή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Ηλιάδης, λίγο μεγαλύτερος, αλλά ήδη έχει πολιτευτεί με το ΚΙΝ.ΑΛ. και αποτελεί την επιλογή ανανέωσης του κόμματος.

Ο Γιώργος Καταβούτας εκλέχτηκε ψηλά με τον συνδυασμό Παπαστεργίου στις εκλογές του 2019 και ήδη δίνει δείγματα γραφής ως αντιδήμαρχος Έργων.

Ο Χρήστος Κρητικός εκλέχτηκε πανηγυρικά αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, καθώς και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Θεσσαλίας και στην ΕΣΕΕ, το περασμένο καλοκαίρι και παραμένει απ’ τα πιο αξιόλογα νέα στελέχη με προοπτικές στα Τρίκαλα.

Στην Καλαμπάκα τέλος, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος αναδείχθηκε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ήδη έχει πάρει το χρίσμα και θα είναι ο νεότερος υποψήφιος δήμαρχος, όχι μόνο του Δήμου Μετεώρων, αλλά του ν. Τρικάλων.

Μ΄ αυτά τα δεδομένα ήδη τόσο ο Δημήτρης Παπαστεργίου, όσο και ο Κώστας Αγοραστός στην Περιφέρεια, ετοιμάζονται να κάνουν ανοίγματα στη νέα γενιά και πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου έτους θα δούμε στα ψηφοδέλτιά τους σημαντικό αριθμό 30άρηδων υποψηφίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης