Παραπολιτικά

Οι φήμες λένε… Βασίλκα, Άρης, Λέγκας και Γιαγιάκος για το Δήμο Τρικκαίων!

trikalavoice.gr

Το… πέταγμα της πεταλούδας, η υπουργοποίηση δηλαδή του Παπαστεργίου, δημιουργεί νέα δεδομένα στο Δήμο Τρικκαίων. Η Νικολέτα Μπρουζούκη αναλαμβάνει από σήμερα δήμαρχος και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει και η εκλογή του / της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Επανεκκίνηση Τώρα”, με Νίκο Σακκά και Μιχάλη Λάππα να διεκδικούν επίσης τη θέση. Η “μεταβατική λύση” τύπου Κίτσου Αναστασίου έχει απορριφθεί ήδη από τον ίδιο τον Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος στη δήλωση παραίτησής του χθες υπογράμμισε ότι “αύριο θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την εκλογή νέου Δημάρχου από την ομάδας μας, την “Επανεκκίνηση”, που θα “τρέξει” τον Δήμο και θα είναι ο ίδιος που θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Τρικαλινών τον Οκτώβρη”.

 

Και καθώς ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός, μιας και μέχρι το Σάββατο θα έχουμε εκλεγμένο νέο ή νέα δήμαρχο και υποψήφιο / υποψήφια δήμαρχο ως επικεφαλής της “Επανεκκίνησης”, και μέχρι τις 31 Αυγούστου, σε 60 μέρες δηλαδή, την κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις εκλογές του Οκτωβρίου, οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Μαζί τους τρέχουν και οι… φήμες για το ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο. Από τον ευρύτερο χώρο της Ν.Δ. ακούγονται επίσης τα ονόματα του πρώην υφυπουργού Νίκου Λέγκα, αλλά και του προέδρου του Επιμελητηρίου Βασίλη Γιαγιάκου.

Κι αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στην παράταξη Παπαστεργίου, διεργασίες γίνονται και στην αντιπέρα όχθη. Εκεί όπου οι φήμες που φτάνουν και στο trikalavoice.gr  φέρνουν ως πιθανά υποψήφια πρόσωπα τη Βασίλκα ή τον Άρη Μερεντίτη, ενώ ήδη έχει κατατεθεί η υποψηφιότητα της Χρύσας Ντιντή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης