Παραπολιτικά Ροή

Ο Σάκης καλεί τον Οικονόμου για υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

Λάδι στη… φωτιά ρίχνει ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Τρικάλων του κυβερνώντος κόμματος.

Σε δήλωσή του το πρωί της Τρίτης στη Λέσχη 97,6 και σχολιάζοντας τα όσα τελευταία συμβαίνουν εντός του ΚΙΝ.ΑΛ. και ειδικότερα τις φήμες για ενδεχόμενο ένταξης του ίδιου του Γιώργου Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σάκης Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Οικονόμου έχει θέσει την υποψηφιότητα του για βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ. Όμως θεωρώ ότι θα μπορούσε να ενταχθεί και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη στιγμή που δεχόμαστε τον Τζουμάκα για ποιο λόγο να μην δεχθούμε το Γιώργο Οικονόμου; Σε όλη την πορεία του δεν έχει κάνει ποτέ σκληρή κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι θέλουν την προοδευτική συνεργασία έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά κοντά μας».

https://soundcloud.com/trikala-voice/98xohtxyqg2n

Συνεχίζοντας ο Σάκης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ως «κύριο πρωταγωνιστή ενωτικών λύσεων σε επίπεδο αυτοδιοικητικών τον Χρήστο Λάππα, ο οποίος παίρνει πολύτιμες πρωτοβουλίες για συσπείρωση δυνάμεων. Θεωρώ ότι δίνει το σωστό στίγμα για ένα προοδευτικό μέτωπο. Θα είναι μεγάλη ανοησία να διαγράψουν το Χρήστο Λάππα από το ΚΙΝΑΛ λόγω της παρουσίας του σε μια εκδήλωση για την Ευρώπη, ήταν γραμματέας τους για πολλά χρόνια και είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στο Νομό μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης