Παραπολιτικά

Ο Σιμορέλης επέστρεψε στο “Ζυγό” και… μοίρασε εγκεφαλικά (ηχητικό)

Έπειτα από 7 χρόνια… εμπάργκο λόγω των γνωστών εντάσεων Αργυρούση-ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σιμορέλης επέστρεψε στο “Ζυγό FM 100” και μάλιστα ιδιαίτερα ορεξάτος.

 

Μοίρασε με τη μια εγκεφαλικά καθώς εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως “ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και αυτό που θα λάβει πρώτο την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, με προοδευτικό πρόσημο”. “Ασφαλώς και οι δημοσκοπήσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα” επανέλαβε και “όποτε και αν γίνουν οι εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και θα υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Όσον αφορά τα Τρίκαλα, να είστε σίγουροι θα έχουμε ένα ψηφοδέλτιο εδώ, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας”.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος ήταν καταπέλτης για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και στάθηκε ιδιαίτερα στην ακρίβεια λέγοντας πως “αυτό που ζούμε , δεν έχει προηγούμενο. Εμείς στην επαρχία βιώνουμε διαφορετικά την πραγματικότητα, στην Αθήνα ζουν ακόμα σε μια εικονική πραγματικότητα. Δεν φτάνουν τα χρήματα για να βγει ο μήνας, όλοι ξεμένουν από τις 10 του μηνός. Δεν ακουμπάει η κρίση μόνο τα ευάλωτα νοικοκυριά, τα ακουμπάει όλα πλέον. Η Ελλάδα με τη ΝΔ στη κυβέρνηση κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα αρνητικά. Πανδημία, ακρίβεια, πληθωρισμός στο 12%, ιδιωτικό χρέος. Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση δεν θέλει να δώσει λύσει στο πρόβλημα της ακρίβειας, γιατί εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών και διυλιστηρίων, που ανήκουν σε γνωστές εφοπλιστικές οικογένειες.. Με την πολιτική που ακολουθεί βάζει πλάτη για «πλιάτσικο». Έχουμε την πιο ακριβή βενζίνη σε όλη την Ευρώπη και η κυβέρνηση επιδίδεται στο «δούλεμα της αρκούδας» για τους πολίτες. Πετάει τα λεφτά σε ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο. Αισχροκερδεί το ίδιο το κράτος με την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης