Παραπολιτικά

Ο Τρικαλινός Χάρης Κουδούνας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανκόνα

Ένας δικός μας άνθρωπος, με καταγωγή από την Πύλη του από την πλευρά της μητρός του (Παρασκευή Ντούβλη) κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ανκόνα, στη γειτονική μας Ιταλία.

 

Ο λόγος για τον Χάρη Κουδούνα, έναν ιδιαίτερα δραστήριο άνθρωπο και μελετητή, που ζει και εργάζεται στην Ιταλία τα τελευταία 40 χρόνια. Μάλιστα έχει αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης του τόπου καταγωγής του, της Πύλης, αναδεικνύοντας το “δρόμο της Παναγίας” και τη σύνδεση της Πύλης Τρικάλων με το Λορέτο, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο προσκύνημα των Καθολικών. Γι’ αυτό το σκοπό μάλιστα πριν 7 χρόνια είχε μεταβεί στην Ιταλία ο ίδιος ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας με πολυπληθή αποστολή, ενώ και Ιταλοί είχαν ανταποδώσει την επίσκεψη 1 χρόνο αργότερα (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ο Χάρης Κουδούνας σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: “Αγαπητοί φίλοι και αγαπητοί φίλοι… Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επόμενες εκλογές 14-15 Μαΐου στη λίστα Ancona Futura, Ida Simonella δήμαρχος. Πήρα πολύ σοβαρά την πρόταση που μου έγινε. Ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορώ να δώσω πίσω στην αγαπημένη μου πόλη και στους πολίτες της μερικά από αυτά που έλαβα όλα αυτά τα χρόνια. Η Ανκόνα μου έδωσε τόσα πολλά από την άφιξή μου στην Ιταλία από την Ελλάδα τη δεκαετία του 1980, όταν ήμουν ακόμα λίγο πάνω από έφηβη, και τώρα ήρθε η ώρα να τα επιστρέψω.
Εδώ έχω εκπαιδευτεί ως άνθρωπος, ως επαγγελματίας και ως μελετητής και τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να συμβάλω στη διάθεση των κατοίκων της Ανκόνα και της πόλης της Δωρικής τη δέσμευσή μου και το πάθος μου να συμβάλω στην ανάπτυξη της Ανκόνα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης