Παραπολιτικά Ροή

Παπαστεργίου: «Δεν ταιριάζει η αισθητική μου με του Κρεμμύδα» (ηχητικό)

Ιδιαίτερα αιχμηρός ο δήμαρχος Τρικκαίων για τον ανθυποψήφιό του για την δημαρχία.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 σχολίασε δηκτικά την δήλωση του Κωνσταντίνου Κρεμμύδα που χθες τον κατέκρινε από το ίδιο ραδιόφωνο για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» (σ.σ. «για λόγους αισθητικής δεν θα πήγαινε σε εκπομπές σαν το ‘Πάμε Πακέτο’».

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το αν θα τον καλούσανε πρώτα,  αν θέλουμε να συζητάμε επί πραγματικών ζητημάτων» είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου για να συνεχίσει το ίδιο δηκτικά: «Η αισθητική του καθενός νομίζω ότι φαίνεται, έχει ο καθένας τη δική του. Από κει και πέρα, το να καθίσεις και να δεις τι κερδίζει και τι χάνει η περιοχή σου από μια τέτοια εμφάνιση είναι αυτό που μετράει, και θεωρώ πως η περιοχή μας κέρδισε. Δεν πήγα να παρουσιάσω τον Δημήτρη Παπαστεργίου στην εκπομπή, πήγα να παρουσιάσω την κοινωνία των Τρικάλων την οποία αξίζει να γνωρίσεις, μια κοινωνία ανοιχτή και προοδευτική».

Ο δήμαρχος πήγε και ένα βήμα παραπέρα απαντώντας σε συνολική κριτική που δέχεται περί «προσωπικής προβολής».

«Το ότι κάποιοι ενοχλούνται και σχολιάζουν περί προσωπικής μου προβολής, είναι κάτι που είναι αναπόφευκτο εκτός άμα πούμε ότι η πόλη δεν έχει Δήμαρχο ή ότι ο Δήμαρχος της δεν έχει όνομα» είπε και συνέχισε: «Ποιον πειράζει και γιατί δεν μπορώ να καταλάβω, όταν δεν κοστίζει τίποτα και δεν χρεώνω το Δήμο ούτε καν για τα πετρέλαια τα οποία τα πληρώνω μόνος μου. Μπορώ να αποδείξω ότι τα τελευταία χρόνια αυτή η προβολή είχε θετικότατο πρόσημο με πολλούς τρόπους, ας μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο. Όπως, π.χ., και το άλλο Σάββατο θα υπάρχει παρουσία μου στο Φόρουμ των Δελφών, σε μια πολύ σημαντική συνάντηση, σε πάνελ με τους Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο Γερουλάνο,  Γιώργο Καμίνη. Όσο για τους πολιτικούς μου αντιπάλους, αν τους…καλέσουν μπορούν να έρθουν κι αυτοί».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης