Παραπολιτικά

Παππάς από Τρίκαλα: “Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει την επόμενη Κυβέρνηση” (video)

Στο ν. Τρικάλων περιοδεύει από το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

 

Επισκέφτηκε το ΤΕΦΑΑ όπου ο Κοσμήτορας της Σχολής, ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος παρουσίασαν τα βασικά σημεία κριτικής προς το νομοσχέδιο και τις κοινές θέσεις των ΤΕΦΑΑ της χώρας που έχουν εκφραστεί ήδη με σχετικά ψηφίσματα, ενημερωτικές δράσεις και επικοινωνία προς όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ ν. Τρικάλων και αργά το μεσημέρι είχε συνεργασία με τοπικά στελέχη του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παρέθεσε ο Νίκος Παππάς αιφνιδίασε διαβεβαιώνοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει την επόμενη, Προοδευτική Κυβέρνηση, αμέσως μετά τις εκλογές με απλή αναλογική”, υπογραμμίζοντας πως “ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που παραδέχθηκε δημόσια ότι δεν θα κάνει Κυβέρνηση αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές, αλλά θα επιδιώξει να στήσει εκ νέου κάλπες”. Απέρριψε το ενδεχόμενο ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και απαντώντας σε ερώτηση του trikalavoice.gr σημείωσε ότι “ασφαλώς και δεν τίθεται θέμα αρχηγού γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές”.

Ο Νίκος Παππάς τόνισε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε βαθιά και ειλικρινή κριτική για τα αίτια της ήττας του 2019, υπογράμμισε ωστόσο τα μεγάλα επιτεύγματα της Κυβέρνησης στην οποία και ο ίδιος συμμετείχε λέγοντας πως “βγάλαμε τη χώρα από τα Μνημόνια, αφήσαμε γεμάτα ταμεία, 400.000 νέες θέσεις εργασίας, μειωμένο χρέος και μεγάλες τομές σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα”.

Στο πλευρό του πρώην υπουργού βρέθηκαν ο βουλευτής του κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Γιάννης Χάιδος, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής αυτού Χρήστος Μπάτζιος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης