Παραπολιτικά

Παππάς: “Αυτοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ”

Το σχόλιο του και για τις εθνικές εκλογές και τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων έκανε στη  συνέντευξή του στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος περιοδεύει από χθες στην περιοχή μας.

 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο ίδιος με το ’12 και το ’15” είπε “έχει πλέον συσσωρευμένη διοικητική πείρα, και έμπειρα στελέχη με κοινωνική αναγνώριση. Χωράνε στο εθνικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ όλοι όσοι ασπάζονται το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες μας, με τις προϋποθέσεις που θέτουμε”. Ουσιαστικά ο Νίκος Παππάς ανοίγει την πόρτα και επιβεβαιώνει την είσοδο στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Χάιδου ο οποίος την τελευταία 3ετία έχει ενταχθεί κανονικά στο κόμμα, ασκώντας μάλιστα κριτική τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο (Περιφέρεια), όσο και σε εθνικό.

Σημειώνεται ότι στο ψηφοδέλτιο θεωρούνται δεδομένοι επίσης οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, η Πέρη Χαρτοπούλου από την Καλαμπάκα, πιθανότατα εκ νέου ο Δημήτρης Στάμος από την περιοχή της Φαρκαδόνας, ενώ όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr παίζει με πολλές πιθανότητες και το όνομα του πρώην υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, προέδρου των Τρικαλινών Δασκάλων Γιώργου Τσιάκαλου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης